Blogs

jouw huidconditie na de zomer

Jouw huidconditie na een warme en droge zomer

De zomer van 2022 in Nederland was voor zonliefhebbers onvergetelijk. Het aantal zonuren was groot, de temperatuur was hoog en van regen hebben we weinig last gehad. We hebben dus optimaal kunnen genieten, maar je huid heeft heel wat te verduren gekregen.

Lees verder

Signé tilburg

Nog heel even geduld en dan is het eindelijk zo ver! Onze tweede kliniek in Tilburg is volop in verbouwing tot een sfeervolle, hypermoderne kliniek. Signé Clinics opent vanaf september de deuren van de tweede vestiging in Tilburg. In dit blogbericht zullen we meer over de nieuwe kliniek en behandelingen vertellen.

Lees verder
herstel neuscorrectie

Hoe ziet het herstel van een neuscorrectie eruit?

Het gebruik van lipfillers is enorm in opkomst. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat het een relatief kleine ingreep is, met een spectaculair resultaat. Mooie volle lippen geven je gezicht een jeugdige en frisse uitstraling.

Lees verder
hoe lang blijven lipfillers zitten

Hoe lang blijven lipfillers zitten?

Het gebruik van lipfillers is enorm in opkomst. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat het een relatief kleine ingreep is, met een spectaculair resultaat. Mooie volle lippen geven je gezicht een jeugdige en frisse uitstraling.

Lees verder
aandachtspunten lipfillers

Extra aandachtspunten bij lipfillers

Lipfillers zijn in de afgelopen jaren razend populair geworden. Iedereen wil mooie volle lippen en dat is met fillers eenvoudig te realiseren. Hoe bepaal je nu bij welke arts je deze behandeling laat uitvoeren en waar moet je op letten? In dit blogbericht bespreken we enkele aandachtspunten.

Lees verder
slaaprimpels behandelen

Voorkom rimpels door een goede slaaphouding

De grootste externe veroorzaker van rimpels is blootstelling aan zon en UV, maar wist je dat slapen de tweede oorzaak van de vorming van rimpels in het gezicht is? Heel tegenstrijdig omdat een goede nachtrust juist ook kan bijdrage aan een mooie egale huid.

Lees verder
overmatig zweten behandelen

Wat kun je doen tegen overmatig zweten?

De zomer laat zich steeds meer zien. We genieten volop van de zon en de warmte. Bovendien start de vakantieperiode en dan zoeken we massaal de zon op in een zuidelijk vakantieparadijs. Daar wordt toch iedereen blij van zou je zeggen? Voor mensen met hyperhidrose zit er een keerzijde aan de warmte.

Lees verder
huidtherapie rotterdam

Huidtherapie in Rotterdam

Wist je dat de huid ons grootste orgaan is? Onze huid is kwetsbaar en sterk tegelijk en kan zich vaak op een wonderbaarlijke manier herstellen. Huidtherapie kan uitkomst bieden als een huidprobleem niet vanzelf verdwijnt.

Lees verder

Huidbehandelingen voor in de zomer

De zomer komt eraan en wie wil er dan geen stralende huid? Er wordt regelmatig gezegd om geen specifieke gezichtsbehandelingen in de zomermaanden te doen, omdat de zonkracht feller is in de zomer en je huid meer wordt blootgesteld aan UV-straling.

Lees verder
kraaienpootjes rotterdam

Kraaienpootjes mogen de boom in

Kleine lachrimpels bij de ogen geven je gezicht karakter. Naarmate je ouder wordt worden de kraaienpootjes echter dieper en duidelijker zichtbaar. De huid rond je ogen is het eerste gebied waar huidveroudering zichtbaar wordt.

Lees verder
rosacea behandelen rotterdam

Rosacea behandelen

Een beetje kleur op de wangen geeft je gezicht een gezonde uitstraling. Helaas zijn er aandoeningen die de roodheid in het gelaat ook te ver kunnen laten doorslaan. Rosacea is zo’n aandoening die zorgt voor roodheid alsof je voortdurend bloost of een enorme inspanning hebt geleverd.

Lees verder
fillers mannen

Filler behandeling voor mannen

De zorg voor het behoud van een jeugdige, gezonde uitstraling is allang niet meer voorbehouden aan vrouwen. Gelukkig doen mannen tegenwoordig ook moeite om voor hun uiterlijk te zorgen. Een bezoek aan een cosmetische kliniek is ook voor mannen een normale zaak geworden.

Lees verder