Blogs

skin rejuvenation

Begin het voorjaar met een skin rejuvenation

De lente voelt als een nieuw begin. Een periode om op te frissen en opnieuw te beginnen. In deze tijd zien we veel cliënten die een skin rejuvenation, ofwel een huidverjonging willen laten uitvoeren.

Lees verder
Acne en de zon

De invloed van zon op acne

Wanneer je last hebt van puistjes als gevolg van acne, wil je er waarschijnlijk alles aan doen om dit probleem aan te pakken. Er zijn nog steeds veel mensen die denken dat de puistjes verminderen door de huid aan zonlicht bloot te stellen.

Lees verder

Covid-19 update 28 maart ’22

Binnen onze kliniek zijn er maatregelen om de kans op besmetting met COVID-19 zoveel mogelijk te beperken. Onze regels wijken af van de landelijke richtlijnen, omdat we zorg dragen voor de veiligheid van (kwetsbare) patiënten, bezoekers en medewerkers.  We vragen je je te houden aan de coronamaatregelen van de overheid: thuisblijven bij klachten, testen en …

Covid-19 update 28 maart ’22 Lees verder »

Lees verder
zonnebrandcreme huidspecialist

Meest gestelde vragen over zonnebrandcrème

De huidspecialisten bij Signé Clinics behandelen dagelijks cliënten die schade hebben opgelopen door de zon. De schade kan variëren van kleine rimpels of vlekken tot aan huidkanker. De huidtherapeuten en dermatologen beantwoorden daarom in dit blog enkele veel gestelde vragen over zonnebrandcrème.

Lees verder

Litteken laten behandelen door de dermatoloog

Wanneer je een litteken hebt waar je graag vanaf wilt dan kun je een afspraak maken bij onze dermatoloog. Er zijn verschillende soorten littekens, sommigen zijn verzonken en anderen zijn verdikt. Voor elk type litteken bestaan er verschillende behandelingen.

Lees verder

Clinic Awards 2022

Derde plek voor onze kliniek bij de Clinic Awards 2022. Afgelopen weken konden consumenten massaal stemmen op hun favoriete kliniek en arts in Nederland via injectablesbooking.nl, een platform waar je filler en botox behandelingen kunt zoeken, vergelijken en boeken.

Lees verder
chemische peeling rotterdam

Wat doet een chemische peeling voor de huid?

Bij Signé Clinics hebben we een ruim aanbod aan behandelingen die de huid verbeteren. De chemische peeling is een van de meest uitgevoerde behandelingen binnen het vakgebied huidtherapie. Dat komt omdat het veilig en effectief is. De vale, doffe huid krijgt een flinke boost met als resultaat: een meer gezonde en stralende huid.

Lees verder
blog cosmetisch arts KNMG

Cosmetisch arts KNMG

In januari 2022 heeft Nastja Hendriks de titel cosmetisch arts KNMG behaald. Dit is een beschermde titel, die ervoor zorgt dat de kwaliteit en veiligheid van de cosmetische geneeskunde gewaarborgd blijven. Deze erkenning sluit perfect aan bij de filosofie van Signé Clinics om de hoogste kwaliteit van kennis en aanbod binnen de cosmetische zorg te leveren.

Lees verder
fillers laten herstellen

Kun je fillers herstellen als je ontevreden bent?

Het kan gebeuren dat je na een behandeling met fillers niet tevreden bent over het resultaat. Wellicht ben je bij een andere arts of kliniek geweest en heb je daar nu spijt van. Gelukkig is er een oplossing om dit te herstellen. Je bent bij Signé Clinics van harte welkom.

Lees verder
wallen onder de ogen

Wallen onder de ogen: kies je voor fillers of een ooglidcorrectie?

Van alle tekenen van veroudering zijn wallen onder de ogen wel haast het minst gewenst. Gezond eten en leven kan helpen om het ontstaan van wallen te verminderen. Helaas is het een oneerlijk verschijnsel, omdat de ene persoon er veel meer last van heeft dan de andere.

Lees verder
afscheid voorhoofdsrimpels kraaienpootjes fronsrimpels

Neem afscheid van fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes

Wijsheid komt met de jaren. Helaas brengt de veroudering ook rimpels met zich mee. Een natuurlijk proces waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Door de veroudering wordt de huid kwetsbaar en verliest je gezicht volume.

Lees verder
volumeverlies lippen

Volumeverlies van de lippen

Goede huidverzorging is belangrijk voor het behoud van een jonge en frisse uitstraling. Bij Signé Clinics in Rotterdam werken we daarom uitsluitend met de beste huidverzorgingsproducten. We hebben gekozen voor de productlijn van SkinCeuticals.

Lees verder