Blogs

huidvernieuwing

Hoe de huid zich keer op keer vernieuwd

Hoe meer je over onze huid te weten komt, hoe duidelijker het wordt dat dit een bijzonder orgaan is. Om de zware taak van bescherming van ons lichaam goed uit te kunnen voeren moet de huid zich regelmatig vernieuwen.

Lees verder

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen

2022Zaterdag 24 december tot 09:00 tot 15:00 uurZondag 25 december geslotenMaandag 26 december geslotenDinsdag 27 december van 08:30 tot 20:00Woensdag 28 december 12:30 tot 21:00Donderdag 29 december geslotenVrijdag 30 december 08:00 tot 20:00 uurZaterdag 31 december 09:00 tot 15:00 uur 2023Zondag 1 januari geslotenMaandag 2 januari 09:00 tot 21:00 uurDinsdag 3 januari 08:30 tot 20:00 …

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen Lees meer »

Lees verder

Kerstacties injectables & huidbehandelingen

Het aftellen tot kerst en oud-en-nieuw is weer begonnen. Jij bent ongetwijfeld al bezig met jouw beste looks voor de feestdagen. Wellicht heb je al een prachtige outfit kunnen scoren tijdens Black Friday en wil je nu jouw gezichtsbehandeling voor de kerst alvast inplannen.

Lees verder
herstel neuscorrectie

Wegwerkzaamheden Signé Clinics Tilburg

Heb je een afspraak bij Signé Clinics, locatie Tilburg? Houd rekening met wegwerkzaamheden bij de rotonde Kijkduinlaan en Ketelhavenstraat. Afsluiting rotonde Kijkduinlaan en KetelhavenstraatVan maandag 21 november 2022 t/m vrijdag 23 december 2022 zijn er wegwerkzaamheden bij de rotonde Kijkduinlaan en de Ketelhavenstraat. Dit betekent dat het station Reeshof en het Ketelhavenplein voor verkeer alleen bereikbaar …

Wegwerkzaamheden Signé Clinics Tilburg Lees meer »

Lees verder
is injectie met botox pijnlijk?

Is een injectie met botox pijnlijk?

Het spreekwoord “wie mooi wil zijn moet pijn lijden” is gelukkig niet van toepassing voor cliënten die onze cosmetisch arts bezoeken voor een behandeling met filler of botox. In vergelijking met bijvoorbeeld een injectie voor vaccinatie doet een injectie met botox minder pijn. Dat komt omdat we voor deze injecties extra dunne naalden gebruiken.

Lees verder
pigmentafwijkingen

Hoe ontstaan pigmentafwijkingen?

Pigment (melanine) beschermt je huid tegen UV-straling van het zonlicht. Mensen met een donker huidtype hebben meer pigment in de huid en zijn daardoor beter bestand tegen de schade van UV-stralen. Pigment heeft dus een belangrijke functie, maar bij het ouder worden kan er wel eens iets misgaan en zo ontstaan er pigmentafwijkingen.

Lees verder
randenknarsen behandelen botox

Hoe wordt tandenknarsen en -klemmen behandeld?

Je had waarschijnlijk niet gedacht dat een cosmetisch arts je ook kan helpen aan een goede nachtrust en een mooi gebit. Toch is dat het geval bij de behandeling tegen tandenknarsen en -klemmen. Na een behandeling met botox zal jouw kaak zich s ’nachts gaan ontspannen en wordt het knarsen of klemmen voorlopig verminderd.

Lees verder
gerstekorrels en steelwratjes behandelen

Zijn gerstekorrels en steelwratjes te behandelen?

Sommige huidontsieringen zijn moeilijk van elkaar te onderscheiden. Gerstekorrels en steelwratjes worden nog wel eens aangezien voor gewone puistjes (acne) of wratjes. Er zit echter een verschil in de aandoeningen en ook de behandeling is anders.

Lees verder
huid en kou

Hoe je huid reageert op kou

Wanneer de temperatuur daalt krijgt je huid met veranderende omstandigheden te maken. Zodra je buiten komt stellen de kou en wind je huid op de proef, terwijl binnen de verwarmde lucht de huid ook geen goed doet. Bovendien is een tekort aan vitaminen in de winter een veel voorkomend probleem.

Lees verder
lipfiller methoden

Lipfiller methoden

Als je droomt van mooie volle lippen dan is een behandeling met lipfillers voor jou ideaal. Maar wat zijn de beste lipfiller methoden en waar moet je op letten? We kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom gaan we in dit bericht dieper in op de verschillende methoden om de lippen voller te maken.

Lees verder
jouw huidconditie na de zomer

Jouw huidconditie na een warme en droge zomer

De zomer van 2022 in Nederland was voor zonliefhebbers onvergetelijk. Het aantal zonuren was groot, de temperatuur was hoog en van regen hebben we weinig last gehad. We hebben dus optimaal kunnen genieten, maar je huid heeft heel wat te verduren gekregen.

Lees verder

Signé tilburg

Nog heel even geduld en dan is het eindelijk zo ver! Onze tweede kliniek in Tilburg is volop in verbouwing tot een sfeervolle, hypermoderne kliniek. Signé Clinics opent vanaf september de deuren van de tweede vestiging in Tilburg. In dit blogbericht zullen we meer over de nieuwe kliniek en behandelingen vertellen.

Lees verder