Blogs

hyaluronzuur rotterdam

Wat is hyaluronzuur?

Als je een behandeling met fillers overweegt, dan is het een geruststellende gedachte dat hyaluronzuur een lichaamseigen stof is. Hyaluronzuur komt overal in het lichaam voor, maar vooral in de gewrichten en huid. Het heeft voor de huid als belangrijkste eigenschap dat het water aantrekt en vasthoud. Daarmee blijft de huid goed gehydrateerd.

Lees verder

Populaire injectables behandelingen in Rotterdam

Ook de hardwerkende Rotterdammer ziet er graag jong, fris en verzorgd uit. Het verouderingsproces gooit helaas bij iedereen een keer roet in het eten. Volumeverlies en rimpels zijn helaas niet te voorkomen. Gelukkig kan een cosmetisch arts/specialist je hierbij helpen. In heel Nederland en zeker ook in onze kliniek in Rotterdam groeit het aantal injectables behandelingen snel. Botox en fillers zijn voor veel cliënten niet meer weg te denken. In dit blog geven we een overzicht van populaire behandelingen binnen onze kliniek.

Lees verder

kosten moedervlek verwijderen rotterdam

Kosten moedervlek verwijderen

Je kunt bij de dermatoloog van Signe Clinics in Rotterdam terecht voor het verwijderen van een moedervlek.

Lees verder

Ultherapie, de facelift zonder operatie

Zou jij graag een strakkere huid in het gezicht willen, maar ben je nog niet toe aan een operatie zoals de facelift? Ultherapie is de behandeling waarmee je jouw huid lift en verstrakt zonder operatieve ingreep.

Lees verder

Handige links

Bij Signé Clinics in Rotterdam kun je terecht voor cosmetische behandelingen, cosmetische dermatologie en huidtherapie. Neem gerust een kijkje op onze website om het aanbod te bekijken. In onderstaande overzicht staan enkele handige linkjes naar relevante websites op het gebied van huidverbetering, huidverjonging en huidvernieuwing.

Lees verder