Blogs

betrouwbare arts vinden

Hoe vind je een betrouwbare cosmetisch arts?

Het verlangen naar een frisse en jeugdige uitstraling, en de zoektocht naar manieren om natuurlijke schoonheid te accentueren, groeit gestaag.

Lees verder
huidverzorging donkere huid

Huidverzorgingstips voor een donkere huid

Als huidspecialisten willen we iedereen helpen om een mooie en gezonde huid te krijgen en te behouden. We zien dat onze cliënten al veel aandacht besteden aan hun huidverzorgingsroutine.

Lees verder
fabels en feiten over fillers

8 Fabels en Feiten over Fillers

We hebben de 8 grootste fabels over behandelingen met fillers op een rij gezet en voorzien van de werkelijke feiten.

Lees verder
ooglidcorrectie tilburg

De bovenooglidcorrectie in Tilburg steeds meer in trek

Onder de meest uitgevoerde ingrepen bij Signé Clinics in Tilburg zien we dat de bovenooglidcorrectie in populariteit wint. Wat daarbij nog extra opvalt, is dat het aandeel van mannen dat voor deze cosmetische ingreep kiest, toeneemt ten opzichte van het aandeel vrouwen.

Lees verder

Kerstacties

Het aftellen tot kerst en oud-en-nieuw is weer begonnen. Jij bent ongetwijfeld al bezig met jouw beste looks voor de feestdagen. Wellicht heb je al een prachtige outfit kunnen scoren tijdens Black Friday en wil je nu jouw gezichtsbehandeling voor de kerst alvast inplannen.

Lees verder
hangende oogleden voorkomen

Hoe kun je hangende oogleden voorkomen?

Het verslappen van de oogleden is een onvermijdelijk gevolg van veroudering, een proces dat niet volledig te voorkomen is.

Lees verder
bovenooglidcorrectie medische klachten

testimonial ooglidcorrectie

Twijfel je of een ooglidcorrectie bij Signé Clinics iets voor jou is? Lees hier de ervaring van Loanne Ruish die na haar ooglidcorrectie geen last meer heeft van vermoeide ogen.

Lees verder
zonnebrandcreme wintersport

Zonnebrandcrème meenemen op wintersport

Ga je binnenkort lekker op wintersport? Vergeet dan niet om een goede zonnebrandcrème in te pakken. Als je straks met je bleke winterhuid in de zonnige bergen gaat wintersporten, krijgt je huid veel uv-straling te verwerken.

Lees verder
boze blik behandelen met filler en botox

Wat kun je doen tegen een boze blik?

Word je vaak gevraagd waarom je boos kijkt, ook al voel je je dat niet? Of heb je het gevoel dat mensen je vermijden vanwege je strenge blik? Je bent niet de enige die hiermee te maken heeft, want dit kan een gevolg zijn van veroudering, wat leidt tot veranderingen in je gezicht.

Lees verder
runners face behandelen fillers

Behandeling van een ‘runners face’ met fillers

De term ‘runners face’ wordt soms gebruikt om te beschrijven dat iemand tekenen van veroudering in het gezicht vertoont als gevolg van frequent hardlopen. Hoewel er geen wetenschappelijk bewijs is voor deze bewering, zijn er wel mogelijke indirecte oorzaken.

Lees verder
privekliniek

Wat is een privékliniek?

Voor cosmetische ingrepen kiezen mensen vaak voor een privékliniek, maar waarom worden deze instellingen zo genoemd? Er zijn verschillende termen in omloop voor particuliere zorginstellingen die medische en cosmetische behandelingen aanbieden. Laten we deze termen verduidelijken.

Lees verder
fillers voor bruiloft

Hoe je optimaal kunt stralen op je bruiloft

Op de meest bijzondere dag van je leven wil je natuurlijk een perfecte uitstraling hebben. Ver van tevoren werk je aan het vinden van de perfecte jurk en zoek je naar ideale oplossingen voor je haar en make-up. Cosmetische behandelingen kunnen ook bijdragen aan je beste zelf zijn op je trouwdag, maar hiervoor is een gedegen planning noodzakelijk.

Lees verder