Cosmetisch arts KNMG

In januari 2022 heeft Nastja Hendriks de titel cosmetisch arts KNMG behaald. Dit is een beschermde titel, die ervoor zorgt dat de kwaliteit en veiligheid van de cosmetische geneeskunde gewaarborgd blijven. Deze erkenning sluit perfect aan bij de filosofie van Signé Clinics om de hoogste kwaliteit van kennis en aanbod binnen de cosmetische zorg te leveren.

Waarborg voor kwaliteit

De profielopleiding cosmetische geneeskunde is een vervolgopleiding voor BIG geregistreerde artsen. Kwaliteit, kennis en kunde worden met deze titel inzichtelijk gemaakt voor consumenten. Dit is een geweldige mijlpaal in de missie van de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde) om cliënten en patiënten te beschermen tegen niet bekwame behandelaars en om aan de aantoonbaar wél bekwame cosmetisch artsen een beschermde kwalificatie te bieden.

Kwaliteitsmanagement bij Signé Clinics

cosmetisch arts KNMG Rotterdam Nastja Hendriks

De keuze voor een goede behandelaar of kliniek is voor cliënten vaak moeilijk te maken. Signé Clinics heeft daarom gekozen voor een aantal waarborgen die aantonen dat de kwaliteit van de kliniek en de specialisten gewaarborgd is. Naast de beschermde titel cosmetisch arts KNMG heeft Signé Clinics ook het ZKN keurmerk. Voor dit keurmerk wordt de kliniek jaarlijks getoetst op kwaliteit en professionaliteit van het medisch personeel, behandelingen, intakeprocedure, veiligheid van apparatuur, infectiepreventie, wachttijden, nazorg en klanttevredenheid.

Veilige keuze

Ben je op zoek naar een cosmetisch arts KNMG voor een behandeling met fillers, Botulinetoxine A of een anderen cosmetische ingreep? Bij Signé Clinics ben je ervan verzekerd dat de arts de juiste opleiding heeft en extern getoetst is op bekwaamheid voor deze ingrepen. Bovendien wordt de kliniek en haar medewerkers jaarlijks gecontroleerd door de ZKN. Een bezoek aan onze kliniek is dus een veilige keuze.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en zou je graag een afspraak maken voor een consult over ultherapie of een facelift? Bel dan tel. 085 488 1788.