BY THE BLAAK

 

Signé Clinics is een dochteronderneming van Polikliniek de Blaak die al meer dan 30 jaar een begrip is in Rotterdam. De Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in onder andere cosmetische chirurgie en kenmerkt zich door korte wachtlijsten, persoonlijke aandacht en hoogwaardige zorg. Signé Clinics ontleent haar kwaliteitsnormen en kernwaarden aan Polikliniek de Blaak.

#signesignature

Polikliniek de Blaak is een zelfstandig behandelcentrum gespecialiseerd in behandeling van spataderen, huidziekten en aambeien (flebologie, dermatologie en proctologie) en poliklinische cosmetische chirurgie.

SINDS 1990

Polikliniek de Blaak is in 1990 begonnen als flebologisch centrum waar dermatoloog drs. J. Dros zich vooral richtte op de behandeling van spataderen. Daarnaast werden ook de andere huidaandoeningen behandeld. Vanaf 2000 onderging de kliniek een geweldige groei. Zowel in specialismen als in medewerkers en locaties. Polikliniek de Blaak werd dé locatie voor hoogwaardige zorg in kleine chirurgie, cosmetische chirurgie, huidtherapie en cosmetische dermatologie.

SIGNÉ CLINICS

Polikliniek de Blaak blijft de locatie voor hoogwaardige, medische zorg en Signé Clinics is de nieuwe locatie voor cosmetische behandelingen, huidtherapie en cosmetische dermatologie. Door deze scheiding te hanteren, zijn zowel Polikliniek de Blaak en Signé in staat om hun beider expertises naar het hoogste niveau te tillen.

ORGANISATIE

Bij Polikliniek de Blaak werken inmiddels bijna 70 medewerkers aan een kwalitatief hoogwaardige zorg. De kliniek heeft een kwaliteitsbeleid en laat dit ook jaarlijks toetsen door een extern bedrijf. Het speerpunt van de kliniek is na ruim 30 jaar nog onveranderd: hoogwaardige en patiëntgerichte zorg en geen wachtlijsten.

DE LOCATIES

Polikliniek de Blaak heeft vestigingen in Rotterdam, Rijswijk en Tilburg.

 

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.