Het team

Eline

De huid heb ik altijd al interessant gevonden. Ik heb een grote passie voor het oplossen van huidproblematiek en het creëren van huidverbetering. Ik vind het fascinerend welk resultaat er bereikt kan worden met de juiste behandelingen, apparatuur en advies. Na een aantal jaar gewerkt te hebben als verpleegkundige in een ziekenhuis, heb ik de stap gezet om te werken als doktersassistente voor Signé Clinics. Als doktersassistente ondersteun en assisteer ik de dermatoloog tijdens het consult. Het helpen van mensen naar een betere, mooiere huid, zowel medisch als cosmetisch, is een combinatie die mij goed bevalt en bij mij past.

Clair

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan bij Polikliniek de Blaak. Als consultant bij Signé Clinics laat ik deze opgedane ervaring en kennis in de cosmetiek en hospitality samenkomen. Ik verwelkom (internationale) gasten en maak van hun bezoek aan onze prachtige kliniek, een geweldige ervaring. Als consultant ondersteun ik de artsen en huidtherapeuten met aandacht, zorg en oog voor detail.

You Matter

 

 

 

Tiziana

De afgelopen 10 jaar heb ik als stewardess in Qatar en Dubai veel ervaring opgedaan in high-end hospitality. Deze service en klantgerichtheid pas ik nu met veel liefde en overgave toe bij Signé Clinics. Mijn streven is de gast een geweldige ervaring te bieden met een prachtig resultaat. Service is key.

shanice

Als front office medewerker in diverse klinieken heb ik de nodige ervaring opgedaan om binnen de functie van consultant bij Signé Clinics de Signé gast een high-end, comfortabele ervaring te kunnen bieden. Mijn streven is het creëeren van een ambiance die de verwachting overtreft. Vriendelijkheid, eerlijkheid, kennis van esthetiek en een grenzeloze gastvrijheid en service, zijn daar een belangrijk onderdeel van.

 

het volledige signé team

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Blijf op de hoogte

Een nieuwsbrief erbij in je mailbox, maar wel eentje die je simpelweg niet wilt missen, omdat goed in je vel zitten regeert? - Schrijf je gerust in. Zoals we onze zorg uitdragen, gaan we ook om met onze marketing: subtiel en elegant.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.