Huidverbetering

Vertoont jouw huid klassieke tekenen van huidveroudering? Heb je een grauwe en onzuivere huid met fijne of diepere lijntjes? In onze moderne kliniek bieden wij diverse huidverbeterende behandelingen aan.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Huidverbetering - natuurlijk resultaat

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en de gezichtscontouren op elegante wijze te bekrachtigen of juist te verzachten. Signé - jouw signatuur.

Huidverbetering met behulp van een Chemische peeling

Een gladde, stralende huid is niet vanzelfsprekend. Kan jouw huid een oppepper gebruiken? Een chemische peeling realiseert een krachtige huidvernieuwing en rekent af met imperfecties door huidveroudering, verkleuringen en oneffenheden. De peeling behandelt de bovenste huidlaag, waarna de huid vernieuwt. Hierdoor herstelt zonschade en vervagen fijne lijntjes, pigmentvlekken, (acne)littekens en grove poriën.

Huidverbetering met behulp van een Skinbooster

Met een skinbooster wordt de huid intensief gehydrateerd en herwint haar jeugdige stevigheid en frisse teint, zónder dat het gezicht extra volume wordt toegebracht. Bij deze injectable staat huidverbetering centraal, met als positief side effect dat het een preventieve werking heeft op tekenen van huidveroudering, door stimulatie van collageen- en elastinevorming. Het belangrijkste bestanddeel van een skinbooster is hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen en elastine bevordert.

Huidverbetering met behulp van een Clearlift - Harmony XL Pro laser

De Harmony XL Pro Laser is een innovatieve lasertechnologie die effectief de imperfecties van het ouder worden behandelt. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd doordat de laser op een gecontroleerde manier diepere huidlagen beschadigd. Diepe rimpels worden kleiner, lijnen vervagen en de huid krijgt een stralende gloed. De huid wordt niet alleen strakker, maar ook sterker. Hiermee pakken we (acne)littekens, pigmentvlekjes, fijne lijntjes en striae aan.

Huidverbetering met behulp van Microdermabrasie

Tijdens een Microdermabrasie behandeling wordt de afbraak van dode huidcellen versnelt en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd. Zuivere microkristallen die door het krachtige Ultrapeel apparaat de huid kortstondig schaven, zetten de huid aan tot vernieuwing, verjonging en een betere doorbloeding. Het resultaat: een overall betere huidconditie.

Huidverbetering met behulp van Microneedling (Dermapen)

Een Microneedling behandeling met een Dermapen stimuleert de huid om zichzelf te vernieuwen. Door middel van kleine vibrerende naaldjes veroorzaakt de dermapen micro kanaaltjes in de huid. Hierdoor herstelt de huid zich op een natuurlijke manier. Het bindweefsel wordt geprikkeld en de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Dit natuurlijke genezingsproces resulteert in een stralende, gezonde huid met minder rimpels, lijntjes en oneffenheden.

Huidverbetering met behulp van een plasma behandeling

Een plasma behandeling realiseert huidvernieuwing en huidverstrakking, zonder snijden of prikken. De behandeling zorgt voor een indirecte stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert op deze wijze de aanmaak van collageen en elastine. Door de aanraking met het plasma krimpt en verstrakt de huid. Dit zorgt tevens voor een lange termijn voordeel: een vitale, jonger uitziende huid.

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.