Huidverjonging

Ouder worden gaat gepaard met huidveroudering. De afname van collageen en elastine zorgt voor een slappere huid, rimpels, fijne lijntjes en een doffe teint. Wil jij jouw huid verjongen? Wij bieden in onze moderne kliniek in Rotterdam en Tilburg diverse behandelingen voor huidverjonging.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Gezichtsverjonging behandeling - natuurlijk resultaat

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en de gezichtscontouren op elegante wijze te bekrachtigen of juist te verzachten. Signé - jouw signatuur.

Huidverjonging met hyaluronzuur filler

Voor het verjongen van zowel het gezicht als de handen gebruiken wij kwalitatief hoogwaardig hyaluronzuur. Deze lichaamseigen stof stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Met een dunne naald wordt de stof oppervlakkig in de huid geïnjecteerd.

Liquid Facelift

Wil jij jouw gezicht verjongen zonder operatie? Een liquid facelift is een facelift zonder operatie en is een laagdrempelige manier om lichte tot matige verslappingen in het gezicht te herstellen. Met behoud van jouw natuurlijke uitstraling. Wij gebruiken hiervoor een hoogwaardige hyaluronzuur: een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen en elastine bevordert en de huid krachtig hydrateert en opfrist. Een facelift zonder operatie, narcose of littekens én met direct resultaat!

Handen verjongen

Niet alleen ons gezicht veroudert naarmate we ouder worden, ook onze handen verouderen. De huid, spieren en het onderhuids vet wordt dunner. Pezen en aderen worden duidelijker zichtbaar. Voelt het alsof jouw handen niet meer bij jouw uitstraling passen? Met fillers op basis van hyaluronzuur herstellen we het volume en verbeteren we de contour van jouw handen op een natuurlijke manier. Bovendien houdt een gelijktijdige verjonging van gezicht en handen jouw uitstraling mooi in balans.

Huidverjonging met behulp van botulinetoxine A

Wil jij er jonger en frisser uitzien? Injecties met botulinetoxine A kunnen rimpels verminderen, volume aanpassen, oneffenheden wegwerken en meer. Injecties met Botulinetoxine A leggen tijdelijk de werking van de aangezichtsspieren stil, waardoor rimpels voor een periode verminderen of verdwijnen. Met als resultaat: een ontspannen, gladdere huid.

Huidverjonging met behulp van een Clearlift Harmony XL Pro Laser

De Clearlift is een innovatieve lasertechnologie die effectief de imperfecties van het ouder worden behandelt. De aanmaak van collageen wordt gestimuleerd doordat de laser op een gecontroleerde manier diepere huidlagen beschadigd. Na 4 tot 6 Clearlift behandelingen ziet de huid er gladder, gezonder en egaler uit.

Huidverjonging met behulp van Microneedling (Dermapen)

Door middel van kleine vibrerende naaldjes veroorzaakt de dermapen micro kanaaltjes in de huid. Hierdoor herstelt de huid zich op een natuurlijke manier. Het bindweefsel wordt geprikkeld en de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Dit natuurlijke genezingsproces resulteert in een stralende, gezonde huid met minder rimpels, lijntjes en oneffenheden.

Huidverjonging met behulp van een plasma behandeling

Liever geen naalden in jouw lijf? Een plasma behandeling is een veilige en innovatieve behandelmethode en geeft een liftend, corrigerend en vernieuwend effect. Een kleine boog geladen plasma laat de huid als het ware verdampen, waardoor deze krimpt en verstrakt.

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.