Laviesage scandag

In onze moderne kliniek bieden wij diverse behandelingen aan op het gebied van huidverbetering, -verjonging en verstrakking. Naast de juiste behandeling en skincare producten is het minstens zo belangrijk om ons lichaam de juiste bouwstoffen aan te reiken, waarmee een mooie huid wordt gebouwd. De huid vormt zich namelijk ook voor een deel van binnenuit.

Het kan lastig zijn om voldoende bouwstoffen uit onze dagelijkse voeding te halen. Onze voeding is, ten opzichte van vroeger, enorm verschraald. De huidverbeterende voedingssupplementen (zogenaamde nutricosmetics) van LavieSage bieden ons de ontbrekende voedingsstoffen in de meest zuivere vorm, in hoge concentraties.

Het resultaat van het gebruik van de supplementen van LavieSage geeft een stralende huid en werkt in positieve zin op onze algehele gezondheid.

24 november 2022

Meten is weten, daarom organiseren we bij Signé Clinics Rotterdam op 24 november 2022 een LavieSage Scandag. Tijdens de scandag wordt er een huidanalyse op basis van ultrasone Collagenoson® gemaakt (t.w.v. € 75,-) door de Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut van LavieSage met persoonlijk huidadvies.

Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol = vol! Reserveer snel jouw plaats via onderstaand formulier.

Datum: 24 november 2022
Duur: 45 minuten
Locatie: Pannekoekstraat 54a, 3011 LJ Rotterdam

beauty inside out

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden, zoals anti-aging, huidverjonging, -verbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. De supplementen ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde & stralende huid.

Interesse? Meld je aan voor de LavieSage scandag via onderstaand formulier.

Aanmelden voor de scandag

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ben je een bestaande cliënt?*
Tijd*
Nieuwsbrief
Privacy statement*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

LAVIESAGE BESTSELLERS

signé_skin_base
Signé_skin_protect
Signé_skin_balance

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.