Neem afscheid van fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes

Wijsheid komt met de jaren. Helaas brengt de veroudering ook rimpels met zich mee. Een natuurlijk proces waar we vroeg of laat allemaal mee te maken krijgen. Door de veroudering wordt de huid kwetsbaar en verliest je gezicht volume. De huid verliest zijn elasticiteit en fijne lijntjes en rimpels worden steeds meer zichtbaar. In de hals gaat de huid hangen terwijl de wangen en lippen aan volume afnemen.

Storende lijntjes en rimpels

Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes in combinatie met volumeverlies in het gelaat kunnen ervoor zorgen dat je er ouder uitziet dan je je voelt. Het kan frustrerend zijn om in de spiegel te kijken en een vermoeid en verouderd gezicht te zien terwijl je je juist ontzettend sterk en jeugdig voelt. Als je het gevoel hebt dat dit niet meer in evenwicht is kun je de cosmetisch arts om hulp vragen. Onze specialisten in Rotterdam bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Persoonlijk behandelplan

Jouw gezicht opfrissen en fijne lijntjes en rimpels verminderen door middel van een minimaal invasieve cosmetische behandeling klinkt als muziek in jouw oren, nietwaar? De cosmetisch arts bij Signé Clinics in Rotterdam biedt een reeks aan hoogwaardige fillers en spierverslappers om fijne lijntjes en rimpels te behandelen en te verminderen. Onze artsen nemen uitgebreid de tijd om de wensen en frustraties van de clienten te bespreken. Vervolgens wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld om te zorgen voor een jeugdiger uiterlijk. Fronsrimpels, kraaienpootjes en voorhoofdrimpels worden aangepakt en ook lippen kunnen voller worden gemaakt.

Mooie contouren en teint

Doordat onze artsen maatwerk leveren helpt de behandeling om de contouren van het gezicht te herstellen en de huid krijgt gladdere teint. Het aantal injecties dat nodig is, hangt af van de wensen en de ernst van de rimpels. Het resultaat is vaak al snel te zien terwijl geen downtime nodig is.

Injectables Rotterdam botox fillers

Stoor jij je aan jouw fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes en ben je benieuwd naar de mogelijkheden en kosten van een behandeling bij een van onze specialisten? Maak dan telefonisch een afspraak voor een consult op telefoonnummer 085-4881788. Onze kliniek aan de Pannekoekstraat is gevestigd nabij de bekende Meent, Coolsingel en Botersloot in Rotterdam Centrum. Subtiel, natuurlijk en elegant. We enhance beauty, don't change it.