Populaire injectables behandelingen in Rotterdam

Ook de hardwerkende Rotterdammer ziet er graag jong, fris en verzorgd uit. Het verouderingsproces gooit helaas bij iedereen een keer roet in het eten. Volumeverlies en rimpels zijn helaas niet te voorkomen. Gelukkig kan een cosmetisch arts/specialist je hierbij helpen. In heel Nederland en zeker ook in onze kliniek in Rotterdam groeit het aantal injectables behandelingen snel. Botulinetoxine A en fillers zijn voor veel cliënten niet meer weg te denken. In dit blog geven we een overzicht van populaire behandelingen binnen onze kliniek.

Lipfillers

Een van de injectables behandelingen die populair is in Rotterdam bij zowel jong als oud is de lipfiller. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat het relatief kleine behandeling is met een zeer aantrekkelijk resultaat. Mooie en volle lippen geven een jonge en sensuele uitstraling aan het gezicht. De kundigheid van de arts bepaalt of het resultaat een natuurlijke uitstraling geeft of niet. Bij Signé Clinics in Rotterdam zullen we je niet de deur uit laten gaan met een soort “duckface”.  We gebruiken uitsluitend de beste producten en hebben oog voor de juiste verhoudingen tussen onder- en bovenlip. We vinden een balans van het gehele gezicht erg belangrijk.

Kraaienpootjes

Lachen is gezond en maakt je bovendien aantrekkelijker. Door veroudering worden de rimpels naast de ogen steeds meer zichtbaar als je lacht. Deze lachrimpels of kraaienpootjes zijn goed te behandelen met injectables. In dit geval brengen we een tijdelijke spierontspanner in de vorm van botulinetoxine A in. Het gevolg van deze behandeling is dat de spiertjes minder samentrekken. De kraaienpootjes verzachten of verdwijnen zelf volledig. Onze cosmetisch arts kan je precies vertellen hoe deze behandeling een subtiel maar overtuigend resultaat kan geven. Deze behandeling is vooral populair bij vrouwen vanaf 30 jaar, maar ook het aantal mannen groeit snel.

Fronsrimpels

Vragen mensen je wel eens waarom je zo somber of boos kijkt? De kans bestaat dat dit komt doordat jouw fronsrimpels meer opvallen. Vanaf je vijfentwintigste levensjaar worden de rimpels tussen beide wenkbrauwen dieper naarmate de spiertjes vaker aangespannen worden. De fronsrimpels kunnen we verminderen met botulinetoxine A injectables. Deze spierontspanner zorgt ervoor dat de spieren minder samentrekken en dat verzacht de rimpels aanzienlijk. Omdat mannen vaak diepere fronsrimpels ontwikkelen dan vrouwen is deze behandeling ook erg populair onder mannen.

Liquid Facelift

Een andere injectables behandeling die erg populair is bij onze kliniek in Rotterdam is de Liquid Facelift. Door afname van volume, collageen en elastine in de huid van het gelaat ontstaan rimpels, fijne lijntjes, een doffe teint en een slappe huid. Met een hoogwaardige hyaluronzuur filler kunnen we de huid een enorme oppepper geven. Door het injecteren van een filler op basis van hyaluronzuur op de plekken waar door de leeftijd volume verlies optreedt kan je je volume herstellen. Door het herstellen van volume op deze specifieke plekken kan je op een natuurlijke wijze je gezicht verjongen. Je creëert hiermee weer een frissere en jongere uitstraling. Omdat onze specialist veel ervaring heeft met de liquid facelift zal je na de behandeling regelmatig complimenten krijgen over hoe goed je er uit ziet.

Injectables in Rotterdam

Onze kliniek aan de Pannekoekstraat in Rotterdam is gespecialiseerd in injectables behandelingen. De artsen hebben de juiste opleidingen en we werken uitsluitend met de beste merken en producten.  Signé Clinics heeft bovendien het ZKN keurmerk en krijgt hoge beoordelingen op Klantenvertellen.nl.

Injectables Rotterdam botox fillers

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en zou je graag een afspraak maken voor een consult voor injectables in Rotterdam? Bel dan tel. 085 488 1788.