Signé tilburg

Nog heel even geduld en dan is het eindelijk zo ver! Onze tweede kliniek in Tilburg is volop in verbouwing tot een sfeervolle, hypermoderne kliniek. Signé Clinics opent vanaf september de deuren van de tweede vestiging in Tilburg. Net als bij onze Rotterdamse vestiging zullen persoonlijke aandacht, hoogwaardige zorg en korte wachtlijsten centraal staan. In dit blogbericht zullen we meer over de nieuwe kliniek en behandelingen vertellen.

Huidtherapie

Ook in Signé Tilburg staan de huidtherapeuten voor jullie klaar. Onze huidtherapeuten zijn aangesloten bij de NVH en voldoen aan de eisen van Kwaliteitsregister Paramedici. Zo waarborgen wij de kwaliteit en kunnen wij jullie voorzien van de beste zorg. Signé Tilburg zal onder andere de onderstaande behandelingen aanbieden:

Cosmetische behandelingen

Onze Cosmetisch Arts KNMG, zal in Signé Tilburg de cosmetische behandelingen verwezenlijken. Door te kiezen voor een Cosmetisch Arts KNMG weet je dat de juiste kennis wordt meegenomen tijdens de behandeling. Tijdens een vrijblijvend consult bespreekt de cosmetisch arts de mogelijkheden met je en wordt er een passende behandeling gekozen. Naast medische botox bieden wij ook behandelingen aan voor o.a.:

Natuurlijk zullen wij ook diverse filler behandelingen aanbieden die bij jouw aandoening passen, om jouw natuurlijke expressie te bekrachtigen. Ook dit zal in samenspraak gaan met de Cosmetisch Arts KNMG. Voor handen verjonging kun je terecht bij Signé Clinics Tilburg, maar ook voor bijvoorbeeld:

Cosmetische chirurgie

Naast cosmetische behandelingen wordt ook cosmetische chirurgie uitgevoerd door de Cosmetisch Arts KNMG. Tijdens de consult worden de mogelijkheden besproken en wordt er vastgesteld welke ingreep het beste past bij jouw situatie. Onze Cosmetisch Arts KNMG Nastja Hendriks, zal onder andere de onderstaande chirurgische behandelingen uitvoeren:

Ben je benieuwd of je in aanmerking komt voor een bovenooglidcorrectie? Via onze website kun je foto’s van je oogleden naar ons sturen. Onze artsen beoordelen vervolgens jouw foto’s en informeren je binnen 4 werkdagen per e-mail over de resultaten van de gratis online pre-analyse.

Wil je een van de eerste zijn die een behandeling krijgt in Signé Tilburg? Plan dan nu alvast je afspraak in via het afspraakformulier of telefonisch via telefoonnummer 085-4881788.