De specialisten van onze kliniek helpen je om je ware zelf sterker uit te dragen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van gezicht en lichaam.

De intake

Onze specialisten helpen je graag verder. De dermatoloog, cosmetisch arts en de huidtherapeute starten met een huid- of gezichtsanalyse van waaruit een injectable - of behandeladvies ontstaat. Een consult is altijd vrijblijvend en bij de huidtherapeute kosteloos.

Team van specialisten

Het team van Signé Clinics wordt gevormd door talenten binnen de specialisaties. In samenwerking met de cosmetisch artsen en dermatologen van Polikliniek de Blaak staat er altijd een deskundig team klaar om jouw case te beoordelen en voorzien van een deskundig advies. Signé Clinics streeft naar de hoogste kwaliteit in zorg, kennis en een vooruitstrevend behandelaanbod.

Keurmerken

Signé Clinics draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou, als onze gast, de garantie dat je de veiligste zorg van het hoogste niveau geniet. Jaarlijks ondergaat de kliniek een strenge audit die onder andere toetst op medisch specialisten, apparatuur, hygiëne, service en aanbod.

 

Cosmetisch arts KNMG

In januari 2022 heeft drs. Hendriks de titel cosmetisch arts KNMG behaald. De titel cosmetisch arts KNMG is sinds 1 juli 2019 een beschermde titel. Het KNMG-profiel is een erkend profielspecialisme naast de andere medisch specialismen. De profielopleiding cosmetische geneeskunde is een vervolgopleiding voor BIG geregistreerde artsen. Kwaliteit, kennis en kunde worden met deze titel inzichtelijk gemaakt voor consumenten.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Blijf op de hoogte

Een nieuwsbrief erbij in je mailbox, maar wel eentje die je simpelweg niet wilt missen, omdat goed in je vel zitten regeert? - Schrijf je gerust in. Zoals we onze zorg uitdragen, gaan we ook om met onze marketing: subtiel en elegant.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.