FILOSOFIE

Het hebben van succes en waardering is een universele basisbehoefte in het leven. Een krachtige uitstraling en een elegant voorkomen draagt hier op een positieve wijze aan bij. Signé Clinics speelt hierop in door de hoogste kwaliteit kennis en aanbod binnen de cosmetische, cosmetisch dermatologische en huidverbeterende zorg te leveren.

 

SUCCES DOOR ELEGANTIE

 

Signé Clinics levert altijd maatwerk waarin een natuurlijk resultaat en elegantie regeren.

Signé Clinics biedt een breed aanbod binnen de drie expertisen en levert persoonlijke zorg zonder wachtlijsten. Overdag, ’s avonds én in het weekend.

Signé levert de hoogste kwaliteit kennis en aanbod binnen de cosmetische, cosmetisch dermatologische en huidverbeterende zorg.

De persoonlijke wensen en behoeften van de cliënt bepalen het behandelplan, niet het aanbod.

PROFESSIONALITEIT, KENNIS EN AANBOD

De specialisten van Signé worden opgeleid binnen moederbedrijf Polikliniek de Blaak. Zo dragen we zorg dat de hoogste standaard in kwaliteit, consistent wordt doorgevoerd.

De directe samenwerking met Polikliniek de Blaak biedt de cliënt de zekerheid dat de case – indien nodig – door een groot team van specialisten wordt beoordeeld. Wanneer de case een aanvullende behandeling of ingreep behoeft, kan direct worden geschakeld met Polikliniek de Blaak.

Signé Clinics is aangesloten bij NVCG en draagt het ZKN keurmerk. De huidtherapeuten zijn aangesloten bij de NVH en voldoen aan de eisen van het Kwaliteitsregister voor Paramedici. Onze artsen zijn vanzelfsprekend BIG geregistreerd.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.