ZKN-keurmerk

Signé Clinics draagt met trots het Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN)-keurmerk. Dit keurmerk garandeert onder andere dat onze kliniek voldoet aan strenge kwaliteitseisen op diverse gebieden, zoals patiëntveiligheid. We vertellen je graag wat dit keurmerk precies inhoudt, hoe we dit keurmerk hebben behaald als kliniek en wat het belang ervan is voor ons als kliniek en jou als patiënt.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Wat is het ZKN-keurmerk?

Het ZKN-keurmerk is het keurmerk van de onafhankelijke branchevereniging Zelfstandige Klinieken Nederland. Dit is een belangrijk keurmerk dat staat voor hoogwaardige, veilige en innovatieve zorg. Klinieken die dit keurmerk dragen, hebben bewezen dat zij aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Deze klinieken met het ZKN-keurmerk ondergaan jaarlijks opnieuw een beoordeling door onafhankelijke auditors, waardoor de kwaliteit en veiligheid van de zorg gewaarborgd blijven.

 

Het belang van dit keurmerk

Het belang van het ZKN-keurmerk is binnen de cosmetische en medische wereld erg groot, omdat het garant staat voor veilige, innovatieve en betrouwbare zorg, die in constante ontwikkeling is. Hierdoor krijg je als patiënt uitsluitend hoogwaardige behandelingen in een veilige en hygiënische omgeving en blijft de zorg van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor een kliniek met het ZKN-keurmerk?

Het ZKN-keurmerk biedt jou de zekerheid dat je in goede handen bent, dat je zorg ethisch en professioneel wordt uitgevoerd en dat de resultaten subtiel en natuurlijk zijn. Een kliniek met ZKN-keurmerk staat namelijk garant voor:

  • Hoge kwaliteit medische zorg in een hygiënische omgeving
  • Korte of geen wachttijden
  • Persoonlijke werkwijze
  • Innovatieve behandelmethoden met geavanceerde apparatuur
  • Uitstekende service en nazorg door hoogopgeleide specialisten

Signé Clinics draagt met trots het ZKN-keurmerk

Signé Clinics heeft met trots het keurmerk van Zelfstandige Klinieken Nederland behaald. Deze erkenning is een symbolische bevestiging van onze constante toewijding aan het leveren van de hoogste kwaliteit zorg voor onze patiënten. Onze kliniek voldoet aan de hoge kwaliteitseisen en is constant aan het innoveren, zodat we jou als patiënt de uitstekende zorg bieden bij iedere cosmetische behandeling.

vimeo-video-thumbnail

Maak kennis met het team van Signé Clinics

Het team van Signé Clinics bestaat uit ervaren cosmetisch artsen die jou weer een jonge, frisse uitstraling willen geven. Een persoonlijke aanpak staat bij onze artsen centraal; ze nemen de tijd om naar je verhaal en wensen te luisteren en vinden samen met jou een passende behandeling, waarbij jouw signatuur centraal staat.

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste injectable behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Vakkundige hulp door een professional met kennis van zaken

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.

Jadena, Rotterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s Hertogenbosch

Prettige ervaring, goed resultaat

Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto’s. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.

Petra, Mijnsheerenland

Zeer kundig geholpen met een prachtig resultaat!

Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!

Kristel, Spijkenisse

Top service

Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.

Chantal, Capelle aan den Ijssel

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

S, Rotterdam

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer injectables veel uitleg gekregen – er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

TK, Rotterdam

Contact opnemen met Signé Clinics

Wil je meer weten over het ZKN-keurmerk of een consult inplannen met een van onze specialisten? Neem dan contact met ons op via 085 488 1788 of stuur een mail naar [email protected]. Onze cosmetisch artsen staan voor je klaar!