Ultherapie, de facelift zonder operatie

Zou jij graag een strakkere huid in het gezicht willen, maar ben je nog niet toe aan een operatie zoals de facelift? Ultherapie is de behandeling waarmee je jouw huid  lift en verstrakt zonder operatieve ingreep. Met deze veelzijdige behandeling kun je de kaaklijn verstrakken, hangende wangen verminderen en nek, wenkbrauwen en decolleté liften. Met de ultrasound technologie wordt de productie van nieuw collageen gestimuleerd waardoor je huid strakker en steviger wordt.

Facelift

Bij Signé Clinics kun je zowel terecht voor een operatieve facelift (bij moederbedrijf Polikliniek de Blaak) als Ultherapie. Een verslapte gezichtshuid zorgt ervoor dat je er oud en vermoeid uitziet. Vooral de hals en kaak verliezen contour in de loop der jaren. Met een operatieve facelift trekken we de huid en het onderliggende spier- en bindweefsel weer strak. Deze ingreep geeft een mooi, natuurlijk resultaat en is geschikt voor huid die sterk verslapt is. De cosmetisch arts of huidtherapeut van onze kliniek zal je tijdens het consult adviseren of een operatieve facelift de beste behandeling is. Als de huid licht verslapt is, zal de behandelaar Ultherapie aanbevelen.  

Ultherapie

Een operatieve facelift geeft een sterk verbeterd resultaat maar het herstel vergt wel enige tijd. Met ultherapie daarentegen, heb je nauwelijks downtime en vrijwel geen ongemak. De huid kan tijdelijk iets zwellen en verkleuren, maar je kunt direct na de behandeling de dagelijkse werkzaamheden hervatten. 

Resultaten van ultherapie

Het resultaat van de behandeling zal in twee fasen zichtbaar worden. Al tijdens de behandeling begint de huidverstrakking die vaak na enkele dagen al goed zichtbaar is. De grootste verbetering laat echter even op zich wachten. Het proces waarbij de huid wordt gestimuleerd nieuwe collageenvezels aan te maken kan wel tot 6 maanden na de operatie doorgaan. 

De juiste keuze maken

We kunnen ons voorstellen dat het lastig is om zelf te bepalen of je toe bent aan een facelift of dat ultratherapie wellicht ook al voldoende huidverbetering zal opleveren. Gelukkig kan onze huidtherapeut je goed adviseren over deze twee behandelingen. Daarnaast krijg je ook advies hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen na de behandeling, om zo lang mogelijk van het resultaat te kunnen genieten. Het eerste consult bij de huidtherapeut van Signé Clinics is gratis en vrijblijvend. Mocht blijken dat een chirurgische facelift het beste resultaat zal opleveren, dan zal de huidtherapeut je doorverwijzen naar de cosmetisch arts. Aan het consult bij de arts zijn wel kosten verbonden. Ook daarover zal de huidtherapeut je vooraf informeren.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden en zou je graag een afspraak maken voor een consult over ultherapie of een facelift? Bel dan tel. 085 488 1788.