Gummy smile

Ervaar je schaamte tijdens het lachen, vanwege zichtbaar tandvlees en voel jij je hierdoor geremd in je spontaniteit?

Signé Clinics helpt je graag bij het terugwinnen van een stralende, zelfverzekerde lach.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Wat is een Gummy Smile?

Er is sprake van een Gummy Smile wanneer het tandvlees zichtbaar is, tijdens het lachen. De Gummy Smile – ook wel tandvleeslach genoemd – is vaak aangeboren.

gummy smile

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

Cosmetische behandeling

Een behandeling met Botulinetoxine A zorgt ervoor dat de spier die de bovenlip op trekt tijdens het lachen ontspant. Het resultaat: een stralende glimlach zónder veel zichtbaar tandvlees.

De behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans drie tot vijf maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag over bijvoorbeeld een gummysmile of tandvleeslach. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.