Microneedling

Tekenen littekens, fijne lijntjes, pigmentvlekken of grove poriën jouw gezicht? Een behandeling met de dermapen maakt de huid gladder en steviger.

Dermapen

De dermapen is het apparaat dat gebruikt wordt voor microneedling. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen. Door middel van kleine vibrerende naaldjes ontstaan er micro kanaaltjes in de huid. Hierdoor wordt het bindweefsel geprikkeld en de productie van collageen en elastine gestimuleerd. De huid herstelt zich op een natuurlijke manier. Dit natuurlijke genezingsproces resulteert in een stralende, gezonde huid met minder rimpels, lijntjes en oneffenheden als acne littekens en pigmentvlekjes.

Effectief en nauwkeurig

De behandeling heeft veel voordelen, waaronder de nauwkeurigheid en korte hersteltijd. Ook is de behandeling comfortabeler dan andere methoden. De behandeling is goed in te zetten op lastigere plekken, zoals rondom de lippen.

De dermapen is onder andere effectief bij:

  • (Acne)littekens
  • Huidverjonging/huidverbetering
  • Rimpels
  • Pigmentvlekken
  • Grove poriën Striae (optioneel)

De ingreep

1. Intake

Onze huidtherapeut maakt een analyse van jouw huid en bespreekt jouw wensen. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen. Na het consult wordt een behandelplan op maat opgesteld.

2. Behandeling

Voorafgaand aan de behandeling wordt de huid gereinigd. Hierna kan eventueel een verdovende crème worden aangebracht, die ongeveer 30 minuten moet intrekken.
Hierna starten we met de behandeling. Per gebied wordt er een cocktail met verschillende werkstoffen, passend bij jouw huidtype en huidconditie aangebracht. Elk gebied wordt vervolgens behandeld met een andere naaldlengte. Afhankelijk van verschillende factoren bepaalt de huidtherapeut de diepte van de naaldlengte. Op het voorhoofd en rond de ogen gebruiken we een kortere lengte in vergelijking met bijvoorbeeld de wangen. Bij elke behandeling worden er nieuwe naalden gebruikt. De behandeling doet geen pijn, maar kan soms wel een prikkend gevoel geven.

3. Aftercare

De huid is na de behandeling rood en voelt gloeiend aan. Het gloeiende gevoel wordt gedurende de dag minder. De rode gloed blijft nog enkele dagen zichtbaar. Ook kan de huid na de behandeling licht gaan schilferen. De huidtherapeut adviseert indien gewenst een crème.

4. Risico

Belangrijk is om de huid tot minimaal 4 weken na de behandeling intensief te beschermen met een SPF 50. Voor mensen met een donkere huid is een behandeling met de dermapen minder geschikt. Voor dit type huid is een behandeling met een chemische peeling beter geschikt.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De volledige huidtherapie prijslijst vind je hier.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.