NVCG

Onze cosmetisch arts drs. Hendriks is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). We vertellen u graag meer over deze vereniging, wat het inhoudt als een arts hierbij aangesloten is en welke zekerheid het jou als patiënt biedt.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Wat is de NVCG?

De Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG) is een professionele organisatie die de kwaliteit en veiligheid in de cosmetische geneeskunde waarborgt. Ze zorgen ervoor dat artsen die cosmetische behandelingen uitvoeren goed opgeleid zijn en zich houden aan strikte richtlijnen voor veiligheid en professionaliteit.

KNMG

De NVCG is een van de beroepsverenigingen die deel uitmaakt van de Koninklijke Nederlandsche Maatschappij tot bevordering der Geneeskunst (KNMG). Deze federatie bestaat uit verschillende beroepsverenigingen en behartigt de belangen van artsen in Nederland. Door haar aansluiting bij de NVCG draagt drs. Hendriks de titel ‘cosmetisch arts KNMG’.

Wat betekent de aansluiting van onze artsen bij de NVCG?

Al onze artsen zijn aangesloten bij de NVCG. Dit betekent dat ze allemaal voldoen aan strenge kwaliteitseisen op het gebied van cosmetische geneeskunde. Ze hebben een gespecialiseerde opleiding gevolgd en blijven zich continu bijscholen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en technieken. Ze volgen strikte richtlijnen en ethische codes om veiligheid en hoge kwaliteit van behandelingen te garanderen. Dit lidmaatschap geeft aan dat onze artsen niet alleen deskundig zijn, maar ook toegewijd aan het leveren van verantwoorde en kwalitatief hoogstaande zorg.

Wat betekent het voor jou als patiënt?

Als patiënt bij Signé Clinics betekent het dat je bij een behandeling door onze artsen kunt vertrouwen op deskundige zorg en een hoge kwaliteit van behandeling. De NVCG draagt bij aan jouw veiligheid en tevredenheid in de cosmetische geneeskunde.

Het team van Signé Clinics

Ons team bestaat uit zeer vakkundige cosmetisch artsen die echt de tijd voor je nemen. Ze beoordelen wat de beste behandeling is voor jouw wens of probleem en stellen op basis hiervan een deskundig behandelplan op. Onze artsen streven altijd naar een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat perfect samenloopt met jouw signatuur.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste injectable behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Vakkundige hulp door een professional met kennis van zaken

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.

Jadena, Rotterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s Hertogenbosch

Prettige ervaring, goed resultaat

Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto’s. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.

Petra, Mijnsheerenland

Zeer kundig geholpen met een prachtig resultaat!

Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!

Kristel, Spijkenisse

Top service

Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.

Chantal, Capelle aan den Ijssel

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

S, Rotterdam

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer injectables veel uitleg gekregen – er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

TK, Rotterdam

Contact opnemen

Heb je nog een vraag over de NVCG of wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek? Neem dan gerust contact met ons op via 085 488 1788 of stuur een mail naar [email protected]. Ons team helpt je graag verder!