Seffiller • Revolutionaire huidverbetering en gezichtsverjonging

Ontdek de revolutionaire mogelijkheden van de Seffiller, waarbij lichaamsvet wordt gebruikt om verloren volume in specifieke gebieden te herstellen. Vetcellen bevatten een overvloed aan mesenchymale stamcellen (ADSC's - Adipose Derived Stem Cells) en groeifactoren (VSF's - Vascular Stromal Fraction cells). Beide stimuleren celherstel, wat resulteert in zowel het herstellen van volumeverlies als het bevorderen van huidverbetering en gezichtsverjonging. 

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Hoe werkt een Seffiller behandeling?

Bij een SEFFILLER® behandeling wordt eerst een kleine hoeveelheid oppervlakkig vetweefsel weggenomen, bijvoorbeeld van de heup of buik, onder lokale verdoving. Met behulp van een kleine canule wordt dit weefsel verzameld. Vervolgens wordt het geoogste weefsel geïnjecteerd in het gezicht of andere delen van het lichaam. Door de canule zijn er slechts enkele kleine prikgaatjes nodig. 

Het is een veilige en effectieve behandeling als deze door een ervaren en professionele arts wordt uitgevoerd. De cosmetisch arts KNMG bij Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg heeft jarenlange ervaring en wordt regelmatig gecontroleerd als onderdeel van het kwaliteitsbeleid en ZKN Keurmerk. 

Wat zijn de resultaten van een Seffiller behandeling?

Direct na de behandeling zal je al zichtbare verschil zien. Het volume gevende effect van het getransplanteerde vet begint onmiddellijk te werken, waardoor je huid een frissere en jeugdigere uitstraling krijgt. Zeg vaarwel tegen fijne lijntjes en rimpels, want deze worden op natuurlijke wijze opgevuld voor een gladdere huid. 

De regeneratieve werking van de stamcellen treedt geleidelijk in werking en zorgt voor langdurige huidverbetering. Na 8-12 weken zul je merken dat je huid niet alleen steviger en strakker is, maar ook een algehele transformatie heeft ondergaan. De stamcellen werken als bouwstenen voor vernieuwing, waardoor je huid weer vitaliteit en jeugdigheid uitstraalt. Het piekresultaat wordt gemiddeld na een maand of zes ervaren. 

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en op elegante wijze, de natuurlijke expressie te bekrachtigen. Signé - jouw signatuur.

WELKE SEFFILLER BEHANDELINGEN ZIJN ER?

Seffiller kan in de volgende regio’s gebruikt worden: 

  • Gezicht 
  • Hals 
  • Decolleté 
  • Handen 

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige artsen maken vrijblijvend een gezichtsanalyse en bespreken jouw wensen. Ook bespreken zij in hoeverre deze wensen haalbaar zijn. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling met de Seffiller in Rotterdam of Tilburg en er is voldoende mogelijkheid om al je vragen te stellen. 

2. Behandeling

De behandeling wordt onder plaatselijke verdoving uitgevoerd en duurt vaak niet langer dan een uur. Door de verdoving wordt de behandeling niet als pijnlijk ervaren. Signé Clinics werkt met hoogwaardige materialen. Je houdt geen littekens over aan deze behandeling. 

3. Aftercare

De Seffiller behandeling is een veilige behandeling. Echter zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om een optimaal resultaat te behalen. 

 • Neem rust en vermijd lichamelijke inspanning 
 • Verband niet verwijderen 
 • Vermijd zonlicht en zonnebank voor minstens 7 dagen 

Bereikbaarheid na de behandeling:
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.

Signé Clinics
085 - 488 17 88

4. Risico

Het gebruik van de Seffiller is erg veilig. In zeldzame gevallen kunnen er bijwerkingen ontstaan. Mogelijke bijwerkingen zijn: 

 • Hematoon 
 • Ecchymose 
 • Infectie 
 • Fibreus oedeem 
 • Hyper -of hypopigentatie van de huid 
 • Onregelmatigheden van de huid in de oogst en transplantatiegebieden 
 • Asymmentrieen 
 • Vette cysten 
 • Embolie 
 • Allergische reactie  

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

De volledige prijslijst vind je hier.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.