Fibromen

Zijn er ontsierende oneffenheden zichtbaar op je huid en wil je deze verwijderen? Met het ouder worden krijgt iedereen in min of meerdere mate last van goedaardige oneffenheden zoals donkere uitstulpingen (fibromata mollum et pendulatum).

De dermatologen van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg hebben vele jaren ervaring het verwijderen van fibromen en andere goedaardige oneffenheden.

Wat zijn fibromen?

Een fibroom – ook wel steelwrat genoemd - is een goedaardige, vaak steelvormige uitstulping van de huid. Fibromen ontwikkelen zich vaak in de oksels, liezen, in de hals en onder de borsten. Een fibroom is vaak slechts enkele millimeters groot maar kan in sommige gevallen uitgroeien tot enkele centimeters. Een fibroom is altijd goedaardig maar kan cosmetisch storend zijn of onprettig voelen.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De dermatoloog

Fibromen kunnen op verschillende manieren verwijderd worden. Ze kunnen weggeschaafd, weggebrand of bevroren worden. Soms kan hierbij worden gekozen voor een lokale verdoving.

Behandelingen

De specialist

Cosmetisch dermatoloog Myrte beoordeelt, eventueel in samenwerking met een andere specialist wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Een deskundig behandelplan wordt opgesteld met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De specialisten van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.