Huidverstrakking

Laat jouw huid tekenen van huidveroudering zien? Zoals het verlies aan volume en een verslapte huid? Bij Signé Clinics helpen we je graag een stevige huid met een frisse teint te herwinnen.

Het verouderingsproces is onomkeerbaar, het is een natuurlijk proces. Het lichaamseigen collageen en de hoeveelheid elastine nemen af. Hierdoor wordt je huid zichtbaar slapper en krijg je te maken met rimpels en volumeverlies. In onze moderne kliniek bieden wij verschillende behandelingen aan om weer een strakke en stevige huid te krijgen.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Huidverstrakking - natuurlijk resultaat

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en de gezichtscontouren op elegante wijze te bekrachtigen of juist te verzachten. Signé - jouw signatuur. 

Huidverstrakking gezicht met behulp van Botulinetoxine A

Wil jij een strakker gezicht en een frisse uitstraling? Met botulinetoxine A injectables kunnen wij rimpels verminderen, volume aanpassen, oneffenheden wegwerken en meer. Injecties met Botulinetoxine A worden gebruikt om de kracht van spieren in de huid te verminderen. Het legt tijdelijk de werking van de aangezichtsspieren stil, waardoor rimpels voor een periode verminderen of verdwijnen. Met als resultaat: een ontspannen en strakkere huid.

Huidverstrakking zonder operatie met behulp van een Liquid Facelift

Past jouw uitstraling niet langer bij wie je bent? Een liquid facelift is een laagdrempelig alternatief voor een operatieve facelift. Bij een liquid facelift wordt een hoogwaardig hyaluronzuur gebruikt. Dit is een lichaamseigen stof die de aanmaak van collageen en elastine bevordert en de huid krachtig hydrateert, opfrist en verstrakt. Zonder operatie, narcose of littekens én met direct resultaat!

Huidverstrakking handen

Naarmate we ouder worden verouderen ook onze handen. De huid, spieren en het onderhuids vet wordt dunner. Pezen en aderen worden duidelijker zichtbaar. Voelt het alsof jouw handen niet meer bij jouw uitstraling passen? Met fillers op basis van hyaluronzuur herstellen we het volume en verbeteren we de contour van jouw handen op een natuurlijke manier. Bovendien houdt een gelijktijdige verjonging van gezicht en handen jouw uitstraling mooi in balans.

Huidverstrakking met behulp van een Clearlift - Harmony XL Pro laser

De Harmony XL Pro Laser is een innovatieve lasertechnologie die effectief de imperfecties van het ouder worden behandelt. De aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd doordat de laser op een gecontroleerde manier diepere huidlagen beschadigd. Diepe rimpels worden kleiner, lijnen vervagen en de huid krijgt een stralende gloed. De huid wordt niet alleen strakker, maar ook sterker. Na 4 tot 6 Clearlift behandelingen ziet de huid er gladder, gezonder en egaler uit.

Huidverstrakking met behulp van Microneedling

Een Microneedling behandeling met een Dermapen stimuleert de huid om zichzelf te vernieuwen. Door middel van kleine vibrerende naaldjes veroorzaakt de dermapen micro kanaaltjes in de huid. Hierdoor herstelt de huid zich op een natuurlijke manier. Het resultaat is een stevige en gladde huid. Het bindweefsel wordt geprikkeld en de productie van collageen en elastine gestimuleerd. Dit natuurlijke genezingsproces resulteert in een stralende, strakke en gezonde huid met minder rimpels, lijntjes en oneffenheden.

Huidverstrakking met behulp van een Plasma behandeling

Een plasma behandeling realiseert huidverstrakking zonder snijden of prikken. De behandeling zorgt voor een indirecte stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert zo de aanmaak van collageen en elastine. Een plasma behandeling is een veilige en innovatieve behandelmethode en geeft een liftend, corrigerend en vernieuwend effect. Een kleine boog geladen plasma laat de huid als het ware verdampen, waardoor deze krimpt en verstrakt.

Huidverstrakking met behulp van een ooglidcorrectie

Door huidverslapping kunnen zowel de bovenste als onderste oogleden gaan hangen. Hierdoor kunnen inwendige vetpockets zichtbaar worden. Met een vermoeide blik, rimpelvorming en in sommige gevallen ook hoofdpijn tot gevolg. Een ooglidcorrectie kan je jouw energieke, uitgeruste en frisse uitstraling teruggeven.

Door de fantastische zorg van deze specialiasten voel ik me als herboren. De hele behandeling was als een warm bad.

Judith uit Amsterdam

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.