Ouderdomswratten

Met het ouder worden kunnen meerdere ontsierende wratachtige huidafwijkingen ontstaan op het lichaam of gelaat, dit noemen wij oudersdomswratten, leeftijdswratten of verruca seborrhoïca.

De dermatologen van Signé Clinics kunnen snel en veilig jouw leeftijdswratten verwijderen.

Wat zijn ouderdomswratjes?

Ouderdomswratten zijn goedaardige huidafwijkingen op het lichaam of in het gelaat die we voornamelijk op oudere leeftijd zien, maar ook al vanaf de leeftijd van 30 jaar kunnen voorkomen. In tegenstelling tot bijvoorbeeld wratten op de voeten, is er bij ouderdomswratten geen relatie gevonden met een virusinfectie. De oorzaak is onduidelijk, wel lijkt een erfelijke factor een rol te spelen.
 

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De dermatoloog

Ouderdomswratten kunnen op verschillende manieren worden behandeld, zoals met Shave, Coagulatie en cryotherapie. Bij alle vormen van therapie is er een kans dat de wrat na enkele maanden tot jaren weer teruggroeit.

Behandelingen

De specialist

Cosmetisch dermatoloog Myrte beoordeelt, eventueel in samenwerking met een andere specialist wat de beste behandeling is voor jouw ouderdomswratten. Een deskundig behandelplan wordt opgesteld met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De specialisten van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.