Coagulatie

Heb je last van ontsierende huidafwijkingen zoals zichtbare vaatjes, ouderdomswratjes, fibromen, Xanthelasma of verdikte moedervlekken? Door het probleemgebied te behandelen met coagulatie neem je definitief afscheid van ongewenste ontsieringen.

De cosmetisch dermatoloog behandelt ontsierende huidafwijkingen zonder verwijzing en wachtlijsten.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Een egale en gladde huid

Je wilt een egale huid en geen zorgen over huidoneffenheden. Coagulatie is een effectieve behandeling waarmee je afscheid neemt van een breed scala ontsierende huidafwijkingen, die vaak gepaard gaan met het ouder worden. Coaguleren is een techniek waarbij we de goedaardige huidoneffenheden wegschroeien, met behulp van een naaldje en elektrische geleiding.

De ingreep

1. Intake

De dermatoloog maakt een analyse van jouw huid en bespreekt jouw wensen. We bekijken in hoeverre deze wensen haalbaar zijn. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen.

2. Behandeling

Bij coagulatie wordt met warme stroom de huidafwijking weggebrand. Hiervoor wordt de huid eerst lokaal verdoofd, zodat de behandeling zelf niet pijnlijk is. Het geeft soms een warm gevoel. Na de behandeling ontstaat er een kunstmatig korstje. Wij adviseren deze 2 dagen droog te houden. Hierna is het niet meer noodzakelijk het plekje af te dekken. Het genezingsproces is vergelijkbaar met een schaafwond.

3. Aftercare

Het is belangrijk dat de behandelde locatie(s) de eerste twee dagen voldoende tot rust komen. Dat houdt in: niet intensief sporten, geen sauna of zonnebank. Wanneer je naar buiten gaat adviseren wij een SPF30 of hoger.

4. Risico

Mijd de eerste dagen direct contact met de (hoogte)zon om pigmentvorming te voorkomen. De behandelde huid blijft altijd wat gevoeliger voor verbranding. Het is belangrijk dat deze goed beschermd wordt tegen UV-straling. Gebruik hiervoor minimaal een SPF 30 of hoger. Wij adviseren om niet aan de korstjes te krabben, in verband met infectiegevaar en littekenvorming.

Draag soepele, loszittende kleding die niet schuurt, tot de behandelde huid volledig hersteld is.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen

De prijzen voor dermatologie zijn inclusief btw.

Consult
€ 55,-
€ 55,-
Medisch consult
€ 160,-
€ 160,-
Coagulatie • gezicht
€ 169,-

1 huidafwijking 

€ 169,-
Coagulatie • gezicht
€ 219,-

2 huidafwijkingen

€ 219,-
Coagulatie • gezicht
€ 269,-

3 -6 huidafwijkingen

€ 269,-
Coagulatie • gezicht
vanaf € 349,-

7 of meer huidafwijkingen

vanaf € 349,-
Coagulatie • lichaam
€ 169,-

1 - 2 huidafwijkingen

€ 169,-
Coagulatie • lichaam
€ 219,-

3 - 6 huidafwijkingen

€ 219,-
Coagulatie • lichaam
vanaf € 269,-

7 of meer huidafwijkingen

vanaf € 269,-

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.