Neuscorrectie

De neus is erg bepalend voor je algehele uitstraling en kan een storende factor zijn als je het gevoel hebt, dat deze niet bij de vorm van je gezicht past.

Signé Clinics helpt graag bij het herwinnen van een uitstraling die bij je past. Een neuscorrectie is bovendien mogelijk zonder een chirurgische operatie.

Neuscorrectie met fillers

De neus kan op verschillende wijzen gevormd worden, zonder dat er iets verwijderd wordt. Een behandeling met fillers kan de neus optisch rechtmaken en verkleinen. Bij een bobbel wordt het gebied eromheen opgevuld zodat deze optisch recht wordt. Een kromming in de neus, zorgt er vaak voor dat de neus groter oogt. Door de neusbrug met een filler op te vullen, zal de neus optisch verkleinen. Ook de punt van de neus kan gelift worden met een filler. Deze medische neuscorrectie zonder operatie herstelt en verbetert de vorm van de neus.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

Neuslift met Botulinetoxine A

Een spiertje in het onderste gedeelte van de neus, kan de punt naar beneden trekken. Door dit spiertje te ontspannen met een Botulinetoxine A injectie, zal deze afwijkende stand gecorrigeerd worden.

Na de gezichtsanalyse zal de cosmetisch arts adviseren over de juiste methode. De neuscorrectie behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans drie tot vijf maanden. Daarna kan deze veilig herhaald worden.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor een elegante neuscorrectie. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.