Tandenknarsen

Tandenknarsen is een vervelende gewoonte die je vaak niet zelf in de hand hebt. Signé Clinics helpt je de controle terugkrijgen.

Tandenknarsen

Bruxisme is een ander woord voor tandenknarsen- en klemmen. Het is een vervelende gewoonte die gestuurd wordt door een verhoogde kaakspanning, die kan ontstaan door stress, slaapziekten, drugs- of medicijngebruik.

Langdurig tandenknarsen heeft als gevolg slijtage van het gebit, hoofdpijn en spierpijn in de kaken. Ook kan de vorm van het gezicht veranderen doordat de kaakspieren zich ontwikkelen en dikker worden.

Klik in de kaak

Langdurig tandenknarsen kan voor veel spanning in de kaakspier zorgen met als resultaat: een hoorbare klik in de kaak tijdens het kauwen.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

Cosmetische behandeling

Door de kauwspieren te injecteren met Botulinetoxine A, vermindert het tandenknarsen effectief en in sommige gevallen stopt het volledig.

De behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans drie tot vijf maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.