Afspraak afzeggen

Niet meer in de gelegenheid om naar je afspraak te komen? Geen probleem! Je afspraak afzeggen of verplaatsen kan door te bellen naar: 085 488 1788

Let er wel op dat je de afspraak 24 uur van te voren afzegt. Voor afspraken die te laat worden afgezegd brengen wij de kosten in rekening. Je kunt geen afspraak afzeggen per email.

WAAROM ONTVANG IK EEN FACTUUR ALS IK EEN AFSPRAAK NIET TIJDIG HEB AFGEZEGD?

Een behandeling heeft het beste resultaat als alle afspraken worden bijgewoond. Daarnaast had een behandelaar in de tijd van afwezigheid een andere patiënt kunnen helpen. Wij willen graag de kosten voor onze zorg zo laag mogelijk houden voor alle patiënten en hopen daarom op je begrip voor deze maatregel.

WELK BEDRAG WORDT IN REKENING GEBRACHT?

Als je een afspraak niet tijdig hebt afgezegd, ontvangt je een factuur.  Deze kosten kunnen niet gedeclareerd worden bij de zorgverzekeraar. Hierbij geldt de volgende regeling:

Kosten no-show behandeling: 50% van het bedrag van de behandeling

Kosten no-show intake gesprek: €75,-

Als je je afspraak op tijd afzegt, brengen wij uiteraard geen kosten in rekening. Ook worden er geen kosten in rekening gebracht als er sprake is van onvoorziene omstandigheden (je behandelaar beoordeelt dit).

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.