Putjes in de kin

Onvolkomenheden kunnen storend zijn. Signé Clinics helpt je graag bij het herstellen van een natuurlijke, stralende uitstraling.

Hoe ontstaan putjes in de kin?

Putjes en oneffenheden in de kin ontstaan door een overactieve kinspier. Tijdens het praten of het tonen van bepaalde emoties, kan deze zogenaamde golfbal-kin ontstaan.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

Botulinetoxine A behandeling

Een behandeling met Botulinetoxine A verlaagt de spanning van de kinspier, waardoor deze ontspant en de oneffenheden verminderen.

De behandeling is vrijwel pijnloos en zeer veilig. Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans vier tot vijf maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Behandelingen:

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.