Volumeverlies in het gezicht

Heeft jouw gezicht volume verloren in de jukbeenderen, de wangen, de slaap en de kin en zorgt dit voor een ouder uiterlijk dan je je voelt? Het is voorstelbaar dat je verlangt naar een stevige huid die zorgt voor een frisse en jeugdige look.

Bij Signé Clinics helpen we je graag om op een zo natuurlijk mogelijke manier een jongere uitstraling te creëren. Onze cosmetisch artsen en huidtherapeuten stemmen het behandelplan volledig af op jouw wensen en behoeften.

.

Volumeverlies in het gezicht

Naarmate je ouder wordt verliest de huid het lichaamseigen collageen. Dit is een stof die van nature in de huid aanwezig is die zorgt voor een stevige en veerkrachtige huid. Verlies van collageen heeft als gevolg dat je volume verliest. Dit is onder andere vaak zichtbaar rond de jukbeenderen, de wangen en de kin. De huid wordt zichtbaar slapper en minder veerkrachtig. Gevolg hiervan zijn de zogenaamde hamsterwangen en verlies van de jeugdige appelwangen.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De cosmetisch arts

Volumeverlies in het gezicht kan op een natuurlijke manier gecorrigeerd worden door een behandeling met een hoogwaardige hyaluronzuur filler. Een filler met deze lichaamseigen stof brengt volume terug in het gezicht op plekken waar dat in de loop van de jaren afgenomen is.

Een ingrijpende invasieve chirurgische ingreep, zoals een facelift, is dus niet altijd nodig om een jeugdige uitstraling en stevige huid te realiseren. Een soortgelijk effect kan ook door middel van fillers gerealiseerd worden; een liquid facelift. Bij een liquid facelift wordt op strategische plaatsen een injectie met een hyaluronzuur filler geplaatst. Op die plekken wordt volume teruggebracht in het gezicht.

Het effect van de behandeling is tijdelijk en volledig veilig. Permanente fillers worden in Nederland niet meer gebruikt. Na de behandeling blijft het resultaat ongeveer drie tot veertien maanden zichtbaar, daarna breekt het lichaam de stof weer af. De behandeling kan na deze maanden veilig herhaald worden.

Behandelingen

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.