Vaatlaesies

Heb je last van gesprongen bloedvaatjes in je gezicht en hals? We kunnen ons in dat geval indenken dat je verlangt naar een stralende en egale huid, vrij van oneffenheden of roodheden.

Bij Signé Clinics streven we naar een optimaal en langdurig resultaat. Onze huidtherapeuten starten met een huidanalyse en stellen aan de hand van de uitkomsten een persoonlijk behandelplan op. Hierin staan jouw wensen centraal.

Wat zijn vaatlaesies?

Ons lichaam bevat duizenden haarvaatjes die ons hele lichaam van voeding voorzien en afvalstoffen afvoeren. Deze vaatjes zijn kwetsbaar en wanneer de vaatwanden verzwakt zijn, kunnen ze zichtbaar worden. Wanneer deze gesprongen bloedvaatjes in grotere aantallen voorkomen wordt dit 'couperose' genoemd. Ouder worden, overmatig zonnen, roken, pittig eten, overmatig alcoholgebruik, temperatuurverschillen en erfelijke aanleg kunnen het doen verergeren.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De huidtherapeut

Het persoonlijk behandelplan kan bestaan uit één of meerdere behandelingen, eventueel aangevuld met de juiste verzorgingsproducten om een betere huidconditie te realiseren en behouden.

Gesprongen bloedvaatjes of couperose zijn over het algemeen onschuldig. Vaak kunnen deze probleemloos worden behandeld met behulp van lasertherapie.

Behandelingen

De specialist

Een team van specialistische huidtherapeuten beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De huidtherapeuten van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.