cosmetische Dermatologie

Cosmetische dermatologie

Twijfel je over een moedervlek of neem je graag veilig afscheid van huidontsieringen? Het Signé team van cosmetisch specialisten wordt gevormd door cosmetisch artsen, huidtherapeuten én onze cosmetisch dermatoloog Myrte. Zij helpt jou graag verder.

Een cosmetisch dermatoloog biedt kundige, cosmetische zorg én inzage in onderliggende huidproblemen. Zonder verwijzing en wachtlijsten.

Coagulatie

Heb je last van ontsierende huidafwijkingen zoals zichtbare vaatjes, ouderdomswratjes, fibromen, Xanthelasma of verdikte moedervlekken? Door het probleemgebied te behandelen met coagulatie neem je definitief afscheid van ongewenste ontsieringen.

Crème pigmentvlekken

Pigment is de kleurstof die wordt aangemaakt door pigmentcellen, die zich in de onderste laag van de opperhuid bevinden. Toont jouw huid een pigmentatie disbalans? Dan kan je ervoor kiezen om dit te behandelen met een dermatologische crème.

Excisie cysten

Een cyste is een holte in het lichaam die gevuld is met lucht, vocht of andere lichaamsstoffen. Ze kunnen op meerdere plekken in het lichaam voorkomen. Bepaalt een zichtbare cyste, jouw uitstraling? Een kleine cyste kan verleden tijd zijn dankzij een excisie.

Moedervlek excisie

Een moedervlek kan cosmetisch storend worden en in sommige gevallen uitgroeien tot een melanoom. Met een excisie neem je permanent afscheid van de moedervlek in kwestie.

Xanthelasma

Heb jij storende vetophopingen rondom jouw ogen? Xanthelasma kan op verschillende manieren worden behandeld, de keuze van behandeling is afhankelijk van jouw wensen.

Excisie lipomen

Heb jij storende vetbobbeltjes die je wilt laten verwijderen? Een lipoom komt het meeste voor op de schouders, de borst en de rug en wordt vaak als hinderlijk ervaren als deze zichtbaar gesitueerd is.  Kies voor een egale huid, zonder oneffenheden, met een excisie lipomen behandeling.

Cryotherapie

Wanneer een goedaardige huidafwijking als een wratje of een pigmentvlek jouw uitstraling beïnvloedt, kan je kiezen voor een cryotherapie behandeling. Middels cryotherapie worden goedaardige huidaandoeningen behandeld.

Kenacort injectie

Ontsiert een nieuw litteken jouw uitstraling of geeft het ongemakken als jeuk en pijn? Een hypertrofisch of keloïd litteken kan effectief behandeld worden met een kenacort injectie.

Shave

Is jouw huid bekent met een goedaardige huidaandoening zoals een fibroom, bolvormige moedervlek of anders soort bultje op de huid? En is deze hinderlijk of cosmetisch ontsierend? Kies voor een egale huid zonder oneffenheden met een shave behandeling.

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wanneer je ouder wordt kunnen de bovenste oogleden als gevolg van huidveroudering gaan hangen. De huid verliest zijn elasticiteit en de hefspier mogelijk wat kracht.Een bovenooglidcorrectie biedt uitkomst wanneer je last krijgt van hangende oogleden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.