Cosmetische dermatologie

Twijfel je over een moedervlek of neem je graag veilig afscheid van huidontsieringen? Het Signé team van cosmetisch specialisten wordt gevormd door cosmetisch artsen, huidtherapeuten én cosmetisch dermatoloog drs. Stok. Zij helpt jou graag verder.

Een cosmetisch dermatoloog biedt kundige, cosmetische zorg én inzage in onderliggende huidproblemen. Zonder verwijzing en wachtlijsten.

√ Geen wachtlijsten
√ Kwaliteitskeurmerken
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

Coagulatie

Heb je last van ontsierende huidafwijkingen zoals zichtbare vaatjes, ouderdomswratjes, fibromen, Xanthelasma of verdikte moedervlekken? Door het probleemgebied te behandelen met coagulatie neem je definitief afscheid van ongewenste ontsieringen.

Crème pigmentvlekken

Pigment is de kleurstof die wordt aangemaakt door pigmentcellen, die zich in de onderste laag van de opperhuid bevinden. Toont jouw huid een pigmentatie disbalans? Dan kan je ervoor kiezen om dit te behandelen met een dermatologische crème.

Excisie cysten

Een cyste is een holte in het lichaam die gevuld is met lucht, vocht of andere lichaamsstoffen. Ze kunnen op meerdere plekken in het lichaam voorkomen. Bepaalt een zichtbare cyste, jouw uitstraling? Een kleine cyste kan verleden tijd zijn dankzij een excisie.

Moedervlek excisie

Een moedervlek kan cosmetisch storend worden en in sommige gevallen uitgroeien tot een melanoom. Met een excisie neem je permanent afscheid van de moedervlek in kwestie.

Trichloorazijnzuur

Heb jij storende vetophopingen rondom jouw ogen? Xanthelasma kan op verschillende manieren worden behandeld, bijvoorbeeld met een behandeling met Trichloorazijnzuur.

Excisie lipomen

Heb jij storende vetbobbeltjes die je wilt laten verwijderen? Een lipoom komt het meeste voor op de schouders, de borst en de rug en wordt vaak als hinderlijk ervaren als deze zichtbaar gesitueerd is.  Kies voor een egale huid, zonder oneffenheden, met een excisie lipomen behandeling.

Cryotherapie

Wanneer een goedaardige huidafwijking als een wratje of een pigmentvlek jouw uitstraling beïnvloedt, kan je kiezen voor een cryotherapie behandeling. Middels cryotherapie worden goedaardige huidaandoeningen behandeld.

Kenacort injectie

Ontsiert een nieuw litteken jouw uitstraling of geeft het ongemakken als jeuk en pijn? Een hypertrofisch of keloïd litteken kan effectief behandeld worden met een kenacort injectie.

Shave

Is jouw huid bekend met een goedaardige huidaandoening zoals een fibroom of een bolvormige moedervlek? En is deze hinderlijk of cosmetisch ontsierend? Kies voor een egale huid zonder oneffenheden met een shave behandeling.

Fantastisch

Dit is precies waar ik lang naar zocht. Laagdrempelige, maar zeer deskundige dermatoloog.

Marina

Zeer tevreden over de dermatoloog

Mijn moedervlek was niet kwaadaardig, maar ik vond ‘m lelijk. De dermatoloog heeft de vlek weggesneden. Het is nu twee weken later en je ziet er al bijna niets meer van. Heel blij mee.

Inge, Rotterdam

Professionele aandacht

De specialist denkt mee over de huidconditie en benoemd daarbij zowel goede als verbeterpunten, allemaal op een deskundige en vriendelijke manier. Er is een mogelijkheid de vooruitgang vast te leggen middels foto’s en ze geven ook aan wat (nog) niet nodig is. Ik vind het prettig om te ervaren dat zij een brede invalshoek hebben vanuit meerdere visies, behandelaanbod en producten, ook buiten hun eigen aanbod.

Marjon, Rotterdam

Super fijn!

Hele lieve arts, veel geduld en met veel precisie haar werk uitgevoerd. Eerlijk over de resultaten die gehaald kunnen worden met de behandeling. Maar ook de mogelijkheid dat er een herhaling nodig kan zijn van de behandeling. Zeer tevreden!

Zoe, Oud-Beyerland

Vriendelijk en professioneel

Ik ben op locatie Pannekoekstraat in Rotterdam geweest. Fijne ambiance, vriendelijke medewerkers en een professionele behandeling. Mijn ouderdomsvlekjes waren na 1x behandelen verdwenen, de overige plekjes moet ik nog afwachten. Zeker zou ik terugkomen voor andere behandelingen, een vriendin heeft inmiddels al met succes hier ook een ooglift laten doen.

Monique, Rotterdam

Deskundige arts, mooi resultaat

Deskundige arts, luistert goed, dringt niets op, resultaat erg mooi.

Anja, den Haag

Top ervaring gehad!

Vanaf je binnen komt wordt je al vriendelijk geholpen door de assistente achter de balie . De behandelaar geeft antwoorden op al mijn vragen en duidelijk voorlichting over de behandeling. Ik ben enorm blij hoe het gegaan is.

Thalia, Hoogvliet

Vriendelijke en deskundige arts

Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling bij Signé. Alles klopt, prettige contacten, goed resultaat en een hele fijne locatie.

Claire, Rotterdam

Fijne kliniek waar je altijd netjes geholpen wordt

Inmiddels meerdere behandelingen gehad en nog altijd heel tevreden! Medewerkers zijn open en eerlijk over wat wel of niet goed is voor je huid qua behandelingen. Daarnaast is het een prachtige, schone kliniek!

Charlotte, Rotterdam

Professioneel en vriendelijk

Ik heb mijn bezoek als prettig ervaren. Van ontvangst tot aan de behandeling was de deskundigheid en klantvriendelijkheid top!

Adiam, Rotterdam

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wanneer je ouder wordt kunnen de bovenste oogleden als gevolg van huidveroudering gaan hangen. De huid verliest zijn elasticiteit en de hefspier mogelijk wat kracht.Een bovenooglidcorrectie biedt uitkomst wanneer je last krijgt van hangende oogleden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.