Neuscorrectie zonder operatie

De neus is erg bepalend voor je algehele uitstraling en kan een storende factor zijn als deze voor een disbalans in het gezicht zorgt. Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg helpt je graag bij het herwinnen van een uitstraling die bij je past. Een neuscorrectie met injectables is veilig en geeft een natuurlijke uitstraling.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Neuscorrectie met fillers

De neus kan op verschillende wijzen gevormd worden, zonder dat er iets verwijderd wordt. De neus kan rechter gemaakt worden en in het geval van een kromming of een bobbel: optisch verkleinen en versmallen door de neusbrug op strategisch op te vullen met een hyaluronzuur filler. Ook kan de neuspunt gelift worden.

Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans zes tot negen maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Neuslift met Botulinetoxine A

Een spiertje in het onderste gedeelte van de neus, kan het puntje van de neus naar beneden trekken. Door dit spiertje te ontspannen met een Botulinetoxine A injectie, zal deze afwijkende stand tijdelijk gecorrigeerd worden.

Deze behandeling behoudt zijn effect doorgaans drie tot vijf maanden. Daarna kan de behandeling veilig herhaald worden.

Behandelingen:

VOOR EN NA FOTO'S NEUSCORRECTIE MET FILLERS

BA website (8)
BA website (10)

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt vrijblijvend een gezichtsanalyse en bespreekt jouw wensen. De arts neemt de tijd om jou te leren kennen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld en er is alle gelegenheid om vragen te stellen over de neuscorrectie.

2. Behandeling

Filler:
Tijdens de behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De huid krijgt zodoende volume toegediend. De huid wordt gelift en contouren verbeteren. De arts brengt de filler heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen.

Fillers worden door het eigen lichaam weer afgebroken, afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

Botulinetoxine A:
Een Botulinetoxine A behandeling bij Signé Clinics duurt niet lang. Met een dunne naald wordt de vloeistof in de spiervezel geïnjecteerd. Binnen een aantal dagen beginnen de gezichtsspieren te ontspannen, waardoor het gezicht rustiger oogt. Signé Clinics werkt met hoogwaardige materialen. Je houdt geen littekens over aan deze behandeling.

3. Aftercare

De injectable behandeling is op zich geen ingrijpende behandeling. Echter zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden om een optimaal resultaat te behalen.

Bij een behandeling met fillers:
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/ zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Aanvullende instructies neusfillers:
Gedurende 2 weken geen bril dragen of contactsport

Bij een Botulinetoxine A behandeling:
Na de eerste behandeling voelt het behandelde gebied wat vreemd aan. Er kan soms sprake zijn van wat hoofdpijn, of moeite met focussen (lezen van een boek). Na vervolgbehandelingen is daar veel minder sprake van. Lichte verheven plekjes verdwijnen vaak al na 20 minuten. Eventuele kleine blauwe plekjes verdwijnen vaak al binnen 2 dagen.

De werking van Botulinetoxine A begint na ongeveer 2-3 dagen en is na 2 weken maximaal zichtbaar en houdt meestal 3 - 5 maanden aan.

Nazorginstructies:

 • Gedurende 4 uur
  Niet liggen of bukken
 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
  Geen vaccinaties
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/ zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een fillerbehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

Het gebruik van Botulinetoxine A is erg veilig. In zeldzame gevallen kunnen er bijwerkingen ontstaan. Mogelijke bijwerkingen zijn:

 • Lichte zwelling rondom de injectieplaats
 • Zelden: kleine bloeduitstorting of blauwheid
 • Zelden: infectie of allergische reactie
 • Zeer zelden: tijdelijke harde plekjes (granuloomvorming) op de plaats van injectie

 

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

FAQ

Veelgestelde vragen over neuscorrectie

Hoelang blijft filler in je neus zitten?

Een neusfiller blijft gemiddeld 6-9 maanden zitten, na verloop van tijd wordt deze afgebroken door je lichaam. Bij een neustiplift blijft botulinetoxine 3-5 maanden in je neus zitten. 

Kun je je neus verkleinen zonder operatie?

De neus kan, in het geval van een kromming of bobbel, optisch verkleint of versmalt worden door de neusbrug op te vullen met een hyaluronzuur filler. 

Kun je de vorm van je neus veranderen?

De neus kan op verschillende wijzen gevormd worden, zonder dat er iets verwijderd wordt. De neus kan rechter gemaakt worden en in het geval van een kromming of een bobbel: optisch verkleinen en versmallen door de neusbrug op strategisch op te vullen met een hyaluronzuur filler. Ook kan de neuspunt gelift worden. 

Doen fillers in je neus pijn?

Fillers in je neus doen geen pijn. Tijdens de behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid filler onder de huid geïnjecteerd. De behandeling is vrijwel pijnloos.

Hoe oud moet je zijn voor een neuscorrectie zonder operatie? 

Om een neuscorrectie met fillers of botulinetoxine te ondergaan dien je minimaal 18 jaar oud te zijn. 

Wordt een liquid neuscorrectie vergoed?

Een liquid neuscorrectie wordt niet vergoed, omdat ingrepen vanuit een cosmetisch oogpunt niet worden vergoed door zorgverzekeraars. 

Prijzen

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

Neuscorrectie (zonder operatie)

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
Neuscorrectie met filler • 1 ml
vanaf € 490,-
vanaf € 490,-
Neustiplift (neuscorrectie met botox)
€ 80,-
€ 80,-
Filler

Signé Clinics werkt met de hoogwaardige filler merken:

Juvéderm®: Volift, Voluma en Volbella
Belotero®: Lips Shape, Lips Contour, Intense, Volume, Balance en Revive

De volledige prijslijst is hier te vinden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.