Radiesse • Collageen stimulatie

Het verminderen van rimpels is één ding, maar om echt een jeugdige en frisse uitstraling terug te krijgen, is het herstellen van huidverslapping essentieel. Radiesse stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid, waardoor de huid gladder en strakker wordt.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Wat is Radiesse?

Radiesse is een populaire dermale filler die op verschillende wijzen gebruikt kan worden. Zo wordt het gebruikt om het volume in het gezicht te herstellen, zoals bijvoorbeeld bij de kaaklijn en jukbeenderen. Daarnaast wordt het product verdund ingezet om de huidkwaliteit te verbeteren. Wat Radiesse zo uniek maakt is dat het nieuwe vorming van collageen en elastine in de huid stimuleert. Collageen is een natuurlijk eiwit dat de huid stevigheid en elasticiteit geeft. Na verloop van tijd worden de Radiesse-deeltjes geleidelijk afgebroken door het lichaam, maar het nieuwe collageen blijft, waardoor de huid steviger en gezonder wordt. Dit betekent dat je minder vaak herhaalbehandelingen nodig hebt in vergelijking met andere fillers.

Hoe werkt een Radiesse behandeling?

Na de intake met de arts kan er een afspraak gemaakt worden voor de behandeling. Tijdens de behandeling injecteert de arts Radiesse voorzichtig in de huid. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving en met een zeer dunne canule in kleine hoeveelheden. Het lichaam heeft tijd nodig om collageen en elastine aan te maken en zo de huid zichtbaar te liften en te verstrakken. Het resultaat is daarom pas na 3 maanden goed zichtbaar, echter blijft er nieuw collageen gevormd worden tot ongeveer 9 maanden na de behandeling.

De cosmetisch arts KNMG bij Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg heeft jarenlange ervaring en wordt regelmatig gecontroleerd als onderdeel van het kwaliteitsbeleid en ZKN Keurmerk.

Jouw signatuur

Signé Clinics streeft altijd naar een natuurlijk resultaat en werkt uitsluitend met de meest hoogwaardige materialen en ervaren specialisten. Het is onze missie jouw huid te optimaliseren en op elegante wijze, de natuurlijke expressie te bekrachtigen. Signé - jouw signatuur.

Welke Radiesse behandelingen zijn er?

In principe kan Radiesse hyperdiluted overal in het lichaam gebruikt worden om de huid te verstevigen. De meest behandelde gebieden zijn:

  • Gelaat
  • Onderkin/hals
  • Decolleté
  • Handen
  • Knieën
  • Ellebogen
  • Kaaklijn

voor en na foto's

Radiesse behandeling

IMG_4488-scaled
IMG_4482

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige artsen maken vrijblijvend een gezichtsanalyse en bespreken jouw wensen. Ook bespreken zij in hoeverre deze wensen haalbaar zijn. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling met Radiesse in Rotterdam of Tilburg en er is voldoende mogelijkheid om al je vragen te stellen.

2. Behandeling

Een Radiesse behandeling bij Signé Clinics duurt ongeveer 40 minuten. Tijdens de behandeling injecteert de arts Radiesse voorzichtig in de huid. Dit gebeurt onder plaatselijke verdoving en met een zeer dunne canule in kleine hoeveelheden. Na de behandeling kan je wat blauwe plekken krijgen. 

3. Aftercare

Na de behandeling kunnen er blauwe plekjes en wat zwelling ontstaan. Dit trekt na een aantal dagen weg.

Na de behandeling raden we je af om dezelfde dag nog te gaan sporten. Ook moet je jezelf goed beschermen tegen de zon.  

Bereikbaarheid na de behandeling:
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.

Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: heftige pijn die niet verdwijnt, infectie van de inspuit opening, koorts en abnormale zwelling

Signé Clinics
085 - 488 17 88

4. Risico

Het gebruik van Radiesse is erg veilig. In zeldzame gevallen kunnen er bijwerkingen ontstaan. Mogelijke bijwerkingen zijn:

 • Infectie van de inspuit opening: je merkt dat aan plaatselijke roodheid, zwelling, pijn en eventueel pus
 • Bloeduitstorting en blauwe plekken
 • Zelden: infectie of allergische reactie
 • Zeer zelden: tijdelijke harde plekjes (granuloomvorming) op de plaats van injectie
 • Koorts

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste injectable behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Vakkundige hulp door een professional met kennis van zaken

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.

Jadena, Rotterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s Hertogenbosch

Prettige ervaring, goed resultaat

Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto’s. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.

Petra, Mijnsheerenland

Zeer kundig geholpen met een prachtig resultaat!

Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!

Kristel, Spijkenisse

Top service

Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.

Chantal, Capelle aan den Ijssel

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

S, Rotterdam

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer injectables veel uitleg gekregen – er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

TK, Rotterdam

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

radiesse prijzen

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

radiesse

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
Handen | 3 ml
€ 450,-
€ 450,-
Gelaat | 4,5 ml
€ 600,-
€ 600,-
Decolleté | 4,5 ml | 9 ml
€ 600,- | €1100,-
€ 600,- | €1100,-
Hals | 6 ml | 12 ml
€ 800,- | € 1500,-
€ 800,- | € 1500,-

De volledige prijslijst vind je hier.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.