Moedervlekken

Zijn er ontsierende moedervlekken zichtbaar op je huid en wil je deze verwijderen? De dermatologen van Signé Clinics hebben vele jaren ervaring in de medische beoordeling en eventuele verwijdering van moedervlekken.

Hoe ontstaan moedervlekken?

Een moedervlek is een ophoping van donker pigment in de huid. In principe zijn moedervlekken onschuldig en hoeven ze niet behandeld te worden. Een moedervlek kan echter op een storende plek zitten en ontsierend zijn.

Om te beoordelen of een moedervlek goedaardig is gebruiken onze dermatologen een dermatoscoop. Dit is een specialistische tool die het mogelijk maakt moedervlekken met een tienmalige vergroting te bekijken onder speciaal licht. Hierdoor kan met meer zekerheid uitspraak worden gedaan over het wel of niet kwaadaardig zijn van de moedervlek.

Zowel een goedaardige als een kwaadaardige moedervlek kan veilig verwijderd worden bij de dermatoloog.

Onze huidtherapeuten behandelen alleen goedaardige moedervlekken.

Signé Clinics is aangesloten bij het NVCG en draagt het ZKN keurmerk. Dat geeft jou de garantie dat onze zorg van het hoogste niveau is.

De dermatoloog en huidtherapeut

VOOR EN NA FOTO'S MOEDERVLEKKEN

BA website (11)
BA website (14)
BA website (12)
BA website (13)

De specialist

Cosmetisch dermatoloog Myrte beoordeelt, eventueel in samenwerking met een andere specialist wat de beste behandeling is voor jouw wens om moedervlekken te verwijderen. Een deskundig en veilig behandelplan wordt opgesteld met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De specialisten van Signé Clinics in Rotterdam en Tilburg werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.