Huidtherapie behandelingen

Vertoont jouw huid klassieke tekenen van huidveroudering? Heb je een grauwe en onzuivere huid met fijne of diepere lijntjes? In onze moderne kliniek bieden wij diverse huidtherapie behandelingen aan, waaronder behandelingen met lasers en de innovatieve Ultherapy.

√ Kwaliteitskeurmerken
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

Co2-laser

Een facelift zonder operatie? Het kan met de CO2-Laser. De fractionele CO2-laser is een revolutionaire huidverjongingstechnologie dat met een laser zich richt op de verbetering van de huid. 

Chemische peeling

Kan jouw huid een oppepper gebruiken? Een gladde, stralende huid is geen vanzelfsprekendheid. Een chemische peeling helpt daarbij, realiseert een krachtige huidvernieuwing en rekent af met imperfecties door huidveroudering, verkleuringen en oneffenheden.

Elektrische epilatie

Heb jij last van overmatige beharing op je gezicht? Dan biedt elektrische epilatie een uitkomst. Na iedere behandeling wordt de beharing dunner en minder. Met een flinke haarreductie als resultaat! De behandeling is geschikt voor donkere, lichte, grijze en rode haren.

Laser ontharen

Stoor jij je aan jouw overmatige lichaamsbeharing? Laser ontharen is de meest effectieve manier van ontharen. Het geeft een haarreductie van gemiddeld 70-80%. En kan op vrijwel het hele lichaam toegepast worden.

Microneedling

Tekenen littekens, fijne lijntjes, pigmentvlekken of grove poriën jouw gezicht? De dermapen is het apparaat dat gebruikt wordt voor microneedling. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen.

DAS-Plasma

Een strakkere huid zonder snijden en prikken? Een plasma behandeling zorgt voor een indirecte stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert op deze wijze de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt tevens voor een lange termijn voordeel: een vitale, jonger uitziende huid.

Huidverbetering

Een huid kan klassieke tekenen vertonen van huidveroudering en dit kan resulteren in een grauwe en onzuivere huid met fijne of diepere lijntjes. Een behandeling met de erbiumlaser vitaliseert en vernieuwt de huid en is een veilig en effectief alternatief voor een operatie of een behandeling met injectables.

Microdermabrasie

Laat jouw huid stralen! Een droge of ruwe huid verdwijnt met de microdermabrasie behandeling in no time door de aanmaak van nieuwe huidcellen te bevorderen en de conditie van de huid te verbeteren.

Pigmentbehandeling

Heb je pigmentvlekken waar je je aan stoort? Een pigmentbehandeling bij Signé Clinics geeft een mooi resultaat. Wij behandelen moedervlekken, sproeten, ouderdomsvlekken, zonnevlekken en melasma. Onze huidtherapeut adviseert welke behandeling het beste bij jou past.

Vaatjes & Roodheden

Ons lichaam bevat duizenden haarvaatjes. Deze vaatjes zijn kwetsbaar en kunnen zichtbaar worden. In grotere aantallen wordt dit ook wel ‘couperose’ genoemd. Vaatjes kunnen het gezicht tekenen. Een laserbehandeling bij Signé Clinics zorgt voor een rustige, egale huid.

Ultherapy® 

Een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie. Met Ultherapy® is je huid na slechts één behandeling strakker en steviger! Er is niets zo effectief als de Ultherapy.

Prettig en veilig

Ik heb kortgeleden mijn 5de behandeling gehad en ik ben tot heden erg blij met de resultaten en de huidtherapeut die mij behandeld. Ook ben ik blij dat er een speciale laser voor mijn donkere huid gebruikt wordt!

Kimberly, rotterdam

Zeer goed

Zeer goede ervaring bij Signé Clinics. Zeer vriendelijke huidtherapeut.

Anet, Rotterdam

Geweldig

Ik werd heel vriendelijk ontvangen, daardoor voelde ik mij gelijk erg op mijn gemak. Het was voor mij de eerste keer in de praktijk en vond het nogal spannend. De huidtherapeut heeft alles duidelijk en stapsgewijs uitgelegd en er was ook tijd om vragen te stellen. Ik ben blij met de resultaten en de deskundigheid.

Jennifer, Rotterdam

Al jarenlang een tevreden klant

Al jaren kom ik elke winter bij Signé om een kuur van drie chemische huidpeelings te doen. Mijn huid is daardoor gladder, met smallere poriën en de meeste oneffenheden zijn verdwenen. Ik ben dik tevreden!

Rita, Rotterdam

Professionele aandacht

De huidspecialist denkt mee over de huidconditie en benoemd daarbij zowel goede als verbeterpunten, allemaal op een deskundige en vriendelijke manier. Er is een mogelijkheid de vooruitgang vast te leggen middels foto’s en ze geven ook aan wat (nog) niet nodig is. Ik vind het prettig om te ervaren dat zij een brede invalshoek hebben vanuit meerdere visies, behandelaanbod en producten, ook buiten hun eigen aanbod.

Marjon, Rotterdam

Geweldig

Top ervaring! Mevrouw Burazerovic is heel professioneel. De behandeling werd heel precies uitgelegd en uitgevoerd. Zeker een aanrader!

Dominika, Rotterdam

Top!

Mijn behandeling is naar wens verlopen en het resultaat is goed. Medewerkster Michelle luistert goed en vertaalt mijn wensen naar het gewenste resultaat. De zaak is mooi, netjes en je wordt er goed ontvangen. Ik blijf hier zeker klant.

Luciano, Rotterdam

Goede voorlichting en advies

Wanneer mijn huidtherapeut mij advies geeft, sluit het altijd goed aan bij mijn persoonlijke situatie.

Kim, Rotterdam

Van A tot Z een goede kliniek

Signé Clinics is zeer klantvriendelijk. De behandelingen die ik heb gedaan met de dermapen zijn uitstekend uitgevoerd met veel deskundigheid. Vragen worden professioneel beantwoord waardoor je veel vertrouwen krijgt.

Maranke, Numansdorp

De spanning en mijn vertrouwen helemaal waard!

Een CO2 laser behandeling full face vond ik wel spannend. M’n gezicht was goed verdoofd en er werd constant gecheckt of het nog oké was voor me. Ik wist wat ik kon verwachten en ook de nazorg is top. Al met al geen verrassingen en het resultaat wordt zo mooi!

Mady, Oud-Beijerland

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wanneer je ouder wordt kunnen de bovenste oogleden als gevolg van huidveroudering gaan hangen. De huid verliest zijn elasticiteit en de hefspier mogelijk wat kracht.Een bovenooglidcorrectie biedt uitkomst wanneer je last krijgt van hangende oogleden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.