Huidtherapie behandelingen

Vertoont jouw huid klassieke tekenen van huidveroudering? Heb je een grauwe en onzuivere huid met fijne of diepere lijntjes? In onze moderne kliniek bieden wij diverse huidtherapie behandelingen aan, waaronder behandelingen met lasers en de innovatieve Ultherapy.

√ Kwaliteitskeurmerken
√ Hoogwaardige zorg
√ Jarenlange ervaring
√ Hypermoderne kliniek
√ Breed aanbod

Chemische peeling

Kan jouw huid een oppepper gebruiken? Een gladde, stralende huid is geen vanzelfsprekendheid. Een chemische peeling helpt daarbij, realiseert een krachtige huidvernieuwing en rekent af met imperfecties door huidveroudering, verkleuringen en oneffenheden.

Elektrische epilatie

Heb jij last van overmatige beharing op je gezicht? Dan biedt elektrische epilatie een uitkomst. Na iedere behandeling wordt de beharing dunner en minder. Met een flinke haarreductie als resultaat! De behandeling is geschikt voor donkere, lichte, grijze en rode haren.

Laser ontharen

Stoor jij je aan jouw overmatige lichaamsbeharing? Laser ontharen is de meest effectieve manier van ontharen. Het geeft een haarreductie van gemiddeld 70-80%. En kan op vrijwel het hele lichaam toegepast worden.

Microneedling

Tekenen littekens, fijne lijntjes, pigmentvlekken of grove poriën jouw gezicht? De dermapen is het apparaat dat gebruikt wordt voor microneedling. Tijdens de behandeling wordt de huid gestimuleerd om zichzelf te vernieuwen.

DAS-Plasma

Een strakkere huid zonder snijden en prikken? Een plasma behandeling zorgt voor een indirecte stimulatie in de diepere huidlagen en bevordert op deze wijze de aanmaak van collageen en elastine. Dit zorgt tevens voor een lange termijn voordeel: een vitale, jonger uitziende huid.

Verwijderen van kleine tatoeages

Heb jij spijt van een tatoeage? Wij kunnen kleine tatoeages, gezet met zwarte inkt, verwijderen. Met behulp van een speciale lasertechniek verwijderen onze specialisten jouw tatoeage op een veilige manier.

Clearlift

Huidverjonging met direct resultaat en zonder downtime, dat is wat een Clearlift behandeling belooft. De Clearlift is een nieuwe lasertechnologie die effectief de imperfecties van het ouder worden behandelt. Het resultaat: een stevige en egale huid met minder fijne lijntjes.

Huidverbetering

Een huid kan klassieke tekenen vertonen van huidveroudering en dit kan resulteren in een grauwe en onzuivere huid met fijne of diepere lijntjes. Een behandeling met de erbiumlaser vitaliseert en vernieuwt de huid en is een veilig en effectief alternatief voor een operatie of een behandeling met injectables.

Microdermabrasie

Laat jouw huid stralen! Een droge of ruwe huid verdwijnt met de microdermabrasie behandeling in no time door de aanmaak van nieuwe huidcellen te bevorderen en de conditie van de huid te verbeteren.

Pigmentbehandeling

Heb je pigmentvlekken waar je je aan stoort? Een pigmentbehandeling bij Signé Clinics geeft een mooi resultaat. Wij behandelen moedervlekken, sproeten, ouderdomsvlekken, zonnevlekken en melasma. Onze huidtherapeut adviseert welke behandeling het beste bij jou past.

Vaatjes & Roodheden

Ons lichaam bevat duizenden haarvaatjes. Deze vaatjes zijn kwetsbaar en kunnen zichtbaar worden. In grotere aantallen wordt dit ook wel ‘couperose’ genoemd. Vaatjes kunnen het gezicht tekenen. Een laserbehandeling bij Signé Clinics zorgt voor een rustige, egale huid.

Ultherapy® 

Een jonger en frisser uiterlijk zonder operatie. Met Ultherapy® is je huid na slechts één behandeling strakker en steviger! Er is niets zo effectief als de Ultherapy.

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after-care. Altijd bereikbaar, helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Geweldig!

Ik kreeg goede uitleg en het resultaat mag er zijn! Zeker een aanrader!

Mariska, Bleiswijk

Heel prettig

Alles is goed geregeld hier. Mooie kliniek, goede arts en de behandeling met fillers is goed bevallen. Je bent hier zeker geen nummer.

Hester, Rotterdam

Verhelderend en professioneel!

Eerste consult gehad en een duidelijk en voor mij ook verhelderend advies gekregen om tot een zo natuurlijk mogelijk resultaat te komen en daarnaast ook een mooie huid. Kijk uit naar de behandelingen!

Mady, Oud-Beijerland

Perfect

Goed ontvangen, deskundige begeleiding en aandacht voor de huid en verzorging.

Sanae, Rotterdam

Heel erg goed

Van A tot Z tot in de puntjes verzorgd en geregeld.
Goede locatie, fijne sfeer, deskundig en vriendelijke medewerksters.
Absoluut een aanrader!

Sanne, Rotterdam

Zeer tevreden over de dermatoloog

Mijn moedervlek was niet kwaadaardig maar ik vond ‘m lelijk. De dermatoloog heeft de vlek weggesneden. Het is nu twee weken later en je ziet er al bijna niets meer van. Heel blij mee.

Ingrid, Rotterdam

Zeer tevreden

Ben zeer tevreden over beide behandelingen.
De uitleg was zeer duidelijk.
De benadering zeer professioneel.
Ik werd ook erg op m’n gemak gesteld.

Marilyn, Rotterdam

Nooit meer ergens anders

Ik heb al vaker injectables elders laten doen. Dit was mijn eerste keer bij Signé Clinics en wil me nooit meer ergens anders laten behandelen. De sfeer van de kliniek, het resultaat, alles samen maakt dat ik enorm tevreden ben en zeker terug zal komen.

Denise, Zoetermeer

ENHANCING BEAUTY
DON'T CHANGE IT

Signé Clinics is de nieuwe cosmetische formule voor de elegante en zelfbewuste man en vrouw die voor een hoge mate van kwaliteit, professionaliteit, diversiteit en service kiezen.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Het aanbod van Signé Clinics rijkt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetische artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Wanneer je ouder wordt kunnen de bovenste oogleden als gevolg van huidveroudering gaan hangen. De huid verliest zijn elasticiteit en de hefspier mogelijk wat kracht.Een bovenooglidcorrectie biedt uitkomst wanneer je last krijgt van hangende oogleden.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.