Huidverbetering

Een huid kan klassieke tekenen vertonen van huidveroudering en dit kan resulteren in een grauwe en onzuivere huid met fijne of diepere lijntjes. Een behandeling met de erbiumlaser vitaliseert en vernieuwt de huid en is een veilig en effectief alternatief voor een operatie of een behandeling met injectables.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Betere structuur, gladdere huid

Heb je last van een grauwe en onzuivere huid? En wil je graag je huid verjongen? Een laserbehandeling met de erbiumlaser zorgt voor minder rimpels en een gladdere huid. Door de warmte van de laser worden er nieuwe collageen- en elastinevezels aangemaakt. De huid wordt geherstructureerd en hierdoor pakken we (acne)littekens, pigmentvlekjes, fijne lijntjes en striae aan.

Harmony XL PRO

Hoeveel behandelingen er nodig zijn, hangt af van jouw huid. In ieder geval zorgt een erbium behandeling voor een betere huidstructuur en een gladdere huid. Diepe rimpels worden kleiner, lijntjes vervagen en de huid krijgt een stralende gloed.

Wij maken gebruik van een fractional laser: de Harmony XL Pro. Dit is een geavanceerd en veilig systeem. De huid wordt niet alleen strakker, maar ook sterker. Dit merk je ook op de lange termijn.

De ingreep

1. Intake

Onze huidtherapeut maakt een analyse van jouw huid en bespreekt jouw wensen. We bekijken in hoeverre deze wensen haalbaar zijn. Je wordt uitgebreid geïnformeerd over de behandeling en kunt al je vragen stellen. Na het consult maken wij een behandelplan op maat.

2. Behandeling

Voorafgaand aan de behandeling ontvetten we de huid. We passen de sterkte van de laser aan op jouw huidtype en behandelindicatie. Je krijgt een beschermende bril op voor de huidtherapeut aan het werk gaat. De behandeling met de laser kan wat gevoelig zijn.

3. Aftercare

De huid voelt vlak na de behandeling gloeiend, warm en branderig aan. Er kan zwelling en roodheid ontstaan. Dit verdwijnt binnen 3 tot 10 dagen na de behandeling. Direct na de behandeling wordt er een verkoelende carbomeergel aangebracht op de huid. De avond na de behandeling kan de huid ingesmeerd worden met Cicaplast van La Roche Posay. Wij adviseren om dit de dagen na de behandeling te blijven gebruiken. De crème herstelt de vochtbalans, versnelt het genezingsproces en laat de huid minder trekkerig aanvoelen. De huid zal tot ongeveer 7 dagen na de behandeling trekkerig en droog aanvoelen. Ook ontstaan er korstjes in een rasterpatroon. De korstjes mogen niet zelf verwijderd worden. Deze vallen er vanzelf af. De zon dient gedurende 6 weken na de behandeling vermeden te worden. Gebruik dagelijks een SPF gedurende 6 maanden na de laatste behandeling.

4. Risico

De Erbium laser van Alma Lasers heeft een FDA-keurmerk* en voldoet hiermee aan de strengste eisen op het gebied van laserveiligheid.

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen huidverbetering

De volledige huidtherapie prijslijst vind je hier.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.