Acnelittekens

Heb jij ontsierende littekens, veroorzaakt door acne? We kunnen ons dan voorstellen dat je verlangt naar een rustige en egale huid, verlost van acnelittekens.

Bij Signé Clinics streven we naar een optimaal en langdurig resultaat. Onze huidtherapeuten analyseren jouw huid(probleem) en stellen een behandelplan op maat op. Hierin staan jouw wensen centraal.

Wat zijn acnelittekens

Wanneer acne ontstoken raakt kan het na de genezing ontsierende littekens achterlaten. Vooral wanneer acne niet of te laat behandeld is kunnen de littekens hevig zijn. Littekenvorming door acne kan zowel in het gezicht, als op de borst en rug optreden.

De huidtherapeut

De huidtherapeut start met een grondige analyse van jouw huid. Afhankelijk van de ernst van je acnelittekens wordt er een persoonlijk behandelplan opgesteld. Deze is afgestemd op jouw huid en jouw wensen. Dit plan kan bestaan uit één of meerdere behandelingen, eventueel aangevuld met de juiste verzorgingsproducten om een betere huidconditie te realiseren of een goede huidconditie te behouden.

In de meeste gevallen zijn littekens door acne goed te behandelen met een zichtbaar egalere en gezondere huid als resultaat.

De behandelingen worden allemaal door hoog opgeleide artsen uitgevoerd. De kwaliteit van ons werk is uitstekend.

De specialist

Een team van specialistische huidtherapeuten beoordeeld wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur.

De huidtherapeuten van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt. Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.