Injectables • Neuslippenplooi

De plooi die van de zijkant van je neusvleugel tot de mondhoek loopt noemen we de neuslippenplooi. Door veroudering van de huid wordt deze plooi steeds dieper. Dit geeft het gezicht een vermoeide en verouderde uitstraling, marionetlijnen rond de mond kunnen dat effect nog versterken. Met fillers kunnen we deze plooi mooi opvullen en zo brengen we jouw natuurlijke jeugdige uitstraling terug in je gezicht.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

De behandeling van de neuslippenplooi met filler

Een diepe neuslippenplooi kan jouw schoonheid in de weg zitten. Door veroudering, zwaartekracht en volumeverlies gaan de wangen hangen en de plooi tussen neus en lippen wordt extra zichtbaar. Met een filler kunnen we de plooi verzachten. De filler moet wel zeer zorgvuldig ingebracht worden, zodat jouw natuurlijke expressie behouden blijft. Onze Cosmetisch Arts KNMG heeft een speciale opleiding afgerond voor het plaatsen van fillers. Zo ben je verzekerd van een succesvolle behandeling en word je de mooiste versie van jezelf. Je kunt weer lachen zonder de diepe rimpels die van neus tot mondhoek lopen.

Voordelen

Een goed uitgevoerde fillerbehandeling geeft het gezicht een jeugdige en minder vermoeide uitstraling. De voordelen van een behandeling met fillers van de neuslippenplooi bij onze kliniek zijn:

 • Uitgevoerd door een Cosmetisch Arts KNMG
 • Mooi en natuurlijk resultaat
 • Met oog voor de verhoudingen binnen het gehele gelaat
 • Persoonlijk en eerlijk advies tijdens het consult
 • Weinig kans op complicaties
 • Het resultaat is enkele maanden tot een jaar zichtbaar, je zit er dus niet blijvend aan vast
 • De herstelperiode na de behandeling is kort

Waarom kiezen voor een behandeling?

De neuslippenplooi kan het gehele gelaat een verouderde of zorgelijke uitdrukking geven. De plooi ontwikkelt zich bij ieder mens anders. Zowel erfelijke- als externe factoren spelen daarbij een rol.  Wanneer je de plooi cosmetisch storend vindt of wanneer je wel eens hoort dat je zorgelijk of boos kijkt, dan is een behandeling met fillers een goede oplossing voor jou.

Gerelateerde behandelingen

Het is mogelijk om meerdere fillerbehandelingen te combineren om tot het perfecte resultaat te komen. Tijdens het consult kun je jouw wensen bespreken met de arts en krijg je een advies op maat. Behandelingen die gecombineerd kunnen worden zijn onder andere:

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt vrijblijvend een gezichtsanalyse en bespreekt jouw wensen. De arts neemt de tijd om jou te leren kennen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld en er is alle gelegenheid om vragen te bespreken over behandeling van de neuslippenplooi.

2. Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De huid krijgt zodoende volume toegediend. De huid wordt gelift, rimpels verminderen of verdwijnen en contouren verbeteren. De arts brengt de filler heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen.

Het kan soms nodig zijn om het volume verder op te bouwen voor het beste resultaat. Dit kan het beste gebeuren in drie tot vijf weken na de behandeling.
Fillers worden door het eigen lichaam weer afgebroken, afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling van de neuslippenplooi?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een fillerbehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Prijzen neuslippenplooi

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

neuslippenplooi

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetisch artsen

Gratis
1 ml
vanaf € 350,-
vanaf € 350,-
Fillers

Signé Clinics werkt met de hoogwaardige filler merken:

Juvéderm®: Volift, Voluma en Volbella
Belotero®: Lips Shape, Lips Contour, Intense, Volume, Balance en Revive

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.