Cosmetisch arts drs. Andreas Versteeg

Ik ben Andreas Versteeg, cosmetisch arts bij Signé Clinics. Ik heb geneeskunde gestudeerd aan de Katholieke Universiteit Leuven in België, waar ik mijn passie ontdekte voor precisie, techniek en esthetiek. Vooral kleine chirurgische ingrepen, waarbij elk detail cruciaal is voor het beoogde resultaat, spraken me aan. Na mijn afstuderen heb ik twee jaar met plezier gewerkt in de algemene chirurgie in Nederland, waar ik mijn vaardigheden in adequaat, direct en correct handelen verder heb ontwikkeld.

 

Werk binnen de cosmetische chirurgie

In 2020 ben ik gestart met het uitvoeren van injectable behandelingen en sinds 2023 ben ik werkzaam bij Signé Clinics en Polikliniek de Blaak. Cosmetische chirurgie is voor mij als het verrichten van fijn handwerk; het vereist nauwkeurige concentratie en biedt voldoening om het eindresultaat te zien. Als cosmetisch arts ben ik verantwoordelijk voor het opstellen van een behandelplan dat binnen de esthetische grenzen blijft en gericht is op het behalen van jouw wensen. Dit betekent dat mijn stijl gericht is op een natuurlijk resultaat en dat ik me probeer in te leven in de zorgvraag van de patiënt.

 

Met veel trots ben ik werkzaam bij Signé Clinics, dat het ZKN-keurmerk voor kwalitatieve zorg draagt en regelmatig een visitatie krijgt ter waarborging van de hoge standaarden. Binnen de cosmetische kliniek specialiseer ik me in injectables, cosmetische chirurgie en geneeskunde.

Persoonlijke ontwikkeling en aansluiting bij organisaties

Ik houd mijn kennis en vaardigheden up-to-date door mijn regelmatige deelname aan congressen en workshops. Daarnaast nodig ik soms buitenlandse artsen en chirurgen uit voor een kennisuitwisseling. Verder ben ik lid van verschillende professionele organisaties. Binnen de NVCG ben ik actief betrokken bij de domeingroep chirurgie.

BIG: 59926586301

 

 

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Blijf op de hoogte

Een nieuwsbrief erbij in je mailbox, maar wel eentje die je simpelweg niet wilt missen, omdat goed in je vel zitten regeert? - Schrijf je gerust in. Zoals we onze zorg uitdragen, gaan we ook om met onze marketing: subtiel en elegant.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.