PLAN DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE INTAKE

Onze specialisten helpen je graag verder.

valentijns ACTIE

€ 30,- korting voor jou en je vriend(in)!*

Wil je deze week iemand extra in het zonnetje zetten? Stuur ze dan een hartverwarmend Valentijnskaartje van Signé Clinics! Schrijf een persoonlijke boodschap en wij versturen de kaart inclusief een kortingscode van €30,-. Zo laat je iemand echt voelen hoe bijzonder ze zijn! En omdat jij natuurlijk ook liefde verdient, krijg jij als afzender van de kaart dezelfde korting.

Hoe doe je mee?

Na het invullen van onderstaand formulier, zorgen wij ervoor dat de brief + giftcard bij jouw vriend(in) terecht komt. Vul ook jouw adres in zodat we ook jouw giftcard kunnen opsturen.  Let op! Jullie giftcard is pas verzilverd wanneer jullie beide een behandeling hebben ondergaan. 

*Lees de voorwaarden onderaan deze pagina.

Verstuur je kaartje

Naam(Vereist)
Naam ontvanger(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Jouw adres(Vereist)
Adres ontvanger(Vereist)
max 25 woorden

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste injectable behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Vakkundige hulp door een professional met kennis van zaken

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.

Jadena, Rotterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s Hertogenbosch

Prettige ervaring, goed resultaat

Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto’s. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.

Petra, Mijnsheerenland

Zeer kundig geholpen met een prachtig resultaat!

Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!

Kristel, Spijkenisse

Top service

Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.

Chantal, Capelle aan den Ijssel

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

S, Rotterdam

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer injectables veel uitleg gekregen – er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

TK, Rotterdam

voorwaarden valentijnsactie

 

 • De giftcards zijn alleen geldig wanneer jullie beide een afspraak hebben ondergaan. Je kunt de giftcard dus pas bij de tweede afspraak inzetten.
 • Verzend het formulier voor 10 februari
 • Neem je giftcard mee naar je afspraak
 • Je kunt per behandeling 1 voucher inleveren;
 • Om te voorkomen dat er meerdere kortingscodes van €30,- worden uitgegeven aan dezelfde personen, is het niet toegestaan dat de ontvanger van een Valentijnskaartje ook een kaartje terugstuurt naar de afzender. Als zodanig zal slechts één kortingscode worden verstrekt per verzonden kaartje.
 • Je mag 1 kaartje versturen
 • De voucher is niet inwisselbaar voor contanten;
 • De actie is geldig in alle vestigingen van Signé Clinics (Rotterdam en Tilburg);
 • De actie mag niet gecombineerd worden met andere acties;
 • Aan de genoemde planning, prijzen en data kunnen geen rechten worden ontleend;
 • Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts van Signé Clinics;
 • Vragen en/of opmerkingen? Neem contact op via 085 - 4881788 of [email protected].
9def0a42-7e77-f5f2-545a-1b2987baff34

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.