Begin het voorjaar met een skin rejuvenation

De lente voelt als een nieuw begin. Een periode om op te frissen en opnieuw te beginnen. In deze tijd zien we veel cliënten die een skin rejuvenation, ofwel een huidverjonging willen laten uitvoeren. In dit blog vertellen we meer over de behandelingen die onze huidexperts te bieden hebben.

Botulinetoxine A

Een enorm populaire injectables behandeling om fijne lijntjes en rimpels weg te werken is Botulinetoxine A. Deze behandeling zorgt voor het tijdelijk ontspannen van de gezichtsspieren om matige tot ernstige lijntjes, rimpels en kraaienpootjes te verbeteren. Een skin rejuvenation waar je veel plezier van zult hebben.

Fillers

Hyaluronzuurvullers of gewoon fillers herstellen het natuurlijke volume, vullen en contouren, liften de slappe huid, strijken rimpels glad en definiëren gelaatstrekken. Deze skin rejuvenation draait de tijd onmiddellijk terug en zorgt voor een natuurlijke, jeugdige en opgefriste look.

Halsrimpels behandelen

Rimpels in de hals geven je een oudere uitstraling. Gelukkig kunnen we daar iets aan doen. Bij Signé Clinics in Rotterdam hebben we daarvoor verschillende behandelingen. De cosmetisch arts kan de spanning op de halsspieren verzachten met Botulinetoxine A of de rimpels opvullen met fillers. Combinaties met bijvoorbeeld behandeling van de kaaklijn zijn ook mogelijk. De huidtherapeuten kunnen de hals behandelen met laser. De Harmony XL Pro Laserplatform is zeer geschikt om de gevoelige huid in de hals te behandelen. Een skin rejuvenation met deze laser zorgt voor een gladde, strakke en meer egale huid op de hals.

Huidtherapie skin rejuvenation

Naast bovengenoemde behandelingen bieden onze huidtherapeuten nog veel meer behandelingen die de huid kunnen verjongen. Tijdens een gratis consult huidtherapie kun je advies krijgen over welke behandeling het meest geschikt is voor jouw huid. Mogelijke skin rejuvenation behandelingen zijn de peeling, dermapen, Clearlift, DAS Plasma behandeling, microdermabrasie of Ultherapy®. Iedere behandeling heeft zo zijn specifieke kenmerken. We bieden voor ieder huidtype een goede oplossing voor huidverjoning.

Wil je een afspraak maken bij een van onze huidexperts? Dan ben je van harte welkom bij de dermatoloog of huidtherapeut van Signé Clinics in Rotterdam. Een afspraak maken kan telefonisch: Tel. 085-4881788