De bovenooglidcorrectie in Tilburg steeds meer in trek

Onder de meest uitgevoerde ingrepen bij Signé Clinics in Tilburg zien we dat de bovenooglidcorrectie in populariteit wint. Wat daarbij nog extra opvalt, is dat het aandeel van mannen dat voor deze cosmetische ingreep kiest, toeneemt ten opzichte van het aandeel vrouwen.

Cosmetische formule

De formule van Signé Clinics waar een hoge mate van service, professionaliteit en kwaliteit wordt nagestreefd is ook in Tilburg succesvol gebleken. Met een breed aanbod in behandelingen die de schoonheid accentueren en verbeteren is de kliniek een vertrouwd adres geworden.  Alle behandelingen hebben als doel de cliënt te laten stralen. Een bovenooglidcorrectie geeft het gezicht een frisse en jeugdige uitstraling en kan klachten zoals vermoeide ogen verminderen.

Hangende oogleden

Voor diegenen met hangende oogleden, een vermoeide blik, hoofdpijn of het gevoel er ouder uit te zien dan ze zich voelen, biedt een bovenooglidcorrectie een oplossing. Door het verwijderen van een klein stukje huid en indien nodig vetweefsel, kan de oogopslag aanzienlijk worden verfrist en de klachten verminderd. De cosmetisch arts in Tilburg staat klaar om je te informeren over de mogelijkheden.

Gratis prescan

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een bovenooglidcorrectie? Via onze website kun je foto’s van je oogleden naar ons sturen. Onze artsen beoordelen jouw foto’s en informeren je binnen 4 werkdagen per e-mail over de resultaten van de gratis online pre-analyse.

Intake en behandeling bij een ooglidcorrectie in Tilburg

Een intake is mogelijk bij zowel onze vestiging in Rotterdam als in Tilburg. De daadwerkelijke behandeling vindt plaats in onze cosmetische kliniek in Rotterdam, terwijl de controle en nazorg weer in Tilburg kunnen plaatsvinden. Tijdens de intake ontvang je alle benodigde informatie over de behandeling en het nazorgtraject.

Wil je een afspraak inplannen bij een van onze artsen voor een persoonlijk advies over een ooglidcorrectie in Tilburg? Neem dan contact op met onze consulente. Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar op tel. 085 488 1788.