Hoe je optimaal kunt stralen op je bruiloft

Op de meest bijzondere dag van je leven wil je natuurlijk een perfecte uitstraling hebben. Ver van tevoren werk je aan het vinden van de perfecte jurk en zoek je naar ideale oplossingen voor je haar en make-up. Cosmetische behandelingen kunnen ook bijdragen aan je beste zelf zijn op je trouwdag, maar hiervoor is een gedegen planning noodzakelijk.

Een peeling voor een stralende huid

Laat je huid op het juiste moment stralen met een peeling. Een peeling is een cosmetische procedure die dode huidcellen verwijdert en zo de huidtextuur verfijnt. Het kan de teint verbeteren door hyperpigmentatie en verkleuringen te verminderen. Bovendien vermindert het fijne lijntjes en oppervlakkige rimpels, waardoor je huid jeugdiger oogt. Het stimuleert ook de collageenproductie, wat de elasticiteit en stevigheid van de huid bevordert. Het resultaat is over het algemeen een frissere, stralendere huid met verbeterde helderheid en uniformiteit. Maak ruim van tevoren een afspraak voor een consult met onze huidtherapeut in Rotterdam of Tilburg om je wensen te bespreken en een plan te maken om je huid op het juiste moment in topconditie te krijgen.

Plan minstens 3 maanden voor de bruiloft een consult om voldoende tijd te hebben voor zowel oppervlakkige als diepe peelings en het daaropvolgende herstel.

Fillers en botox voor een zachte uitstraling

Bereid je voor met fillers en botox voor de grote dag. Fijne lijntjes en rimpels zullen jouw uitstraling niet verstoren. Rimpelontspanners kunnen lijnen zoals fronslijnen, voorhoofdsrimpels en kraaienpootjes aanpakken, wat leidt tot een gladdere huid en zachtere uitstraling. Als je op zoek bent naar subtielere, vollere lippen of meer volume in je wangen, kunnen hyaluronzuur-fillers de perfecte aanvulling zijn op je look. Onze cosmetisch arts zal je adviseren over de geschikte behandelingen. Begin hiermee 2 tot 4 weken voor de bruiloft.

Een ooglidcorrectie voor een frisse, jeugdige blik

Overweeg een ooglidcorrectie als je op een latere leeftijd trouwt. Hangende oogleden kunnen je een vermoeide en norse uitstraling geven. Voorkom dat je er boos uitziet op elke foto van je bruiloftsalbum. Een bovenooglidcorrectie kan overhangende oogleden corrigeren door overtollige huid boven de ogen te verwijderen, waardoor een norse blik wordt omgezet in een frisse, jeugdige uitstraling. Plan een consult hiervoor 4 maanden voor de bruiloft.

Gratis huidscan voor het beste advies

Als je twijfelt welke behandeling het beste bij jouw huid past, kun je een afspraak maken voor een gratis consult met huidscan. De Observ 520 maakt met diverse lichtbronnen zes scans van je gezicht. De software analyseert de huidconditie, de gelijkmatigheid van de huid, uv-schade, rimpels en lijntjes, en poriegrootte. Ook worden bacteriën, talg en huidstructuur gescand. De Observ creëert als het ware een blauwdruk van je huid. Onze huidexperts kunnen je vervolgens adviseren over welke behandeling het beste past bij jouw huid. Voer deze huidscan uit minstens 3 maanden voor de bruiloft, zodat je nog genoeg tijd hebt voor eventuele aanbevolen behandelingen.

Wil je een afspraak inplannen bij een van onze huidspecialisten om je optimaal voor te bereiden op je huwelijksdag? Neem dan contact op met een van onze vestigingen in Rotterdam of Tilburg. Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar op tel. 085 488 1788.