Houd je huid jong en fit met de producten van SkinCeuticals

Goede huidverzorging is belangrijk voor het behoud van een jonge en frisse uitstraling. Bij Signé Clinics in Rotterdam werken we daarom uitsluitend met de beste huidverzorgingsproducten. We hebben gekozen voor de productlijn van SkinCeuticals. Dit merk is dé autoriteit op het gebied van producten die de huid gezond en mooi houden. Dit zijn geavanceerde huidverzorgingsproducten die worden ondersteund door de wetenschap.

Prevent – Correct – Protect

De productfilosofie van SkinCeuticals is gebaseerd op drie principes: Prevent, Correct en Protect. In het Nederlands spreken we dan van voorkomen, corrigeren en beschermen. Met een uitgebalanceerd huidverzorgingsprogramma zal je de gezondheid van de huid behouden en verbeteren. De effectieve producten zijn ontwikkeld na wetenschappelijk onderzoek.  Tijdens onderzoek naar huidkanker bijvoorbeeld, is er veel kennis opgedaan over antioxidantproducten. De producten van SkinCeuticals bevatten hoge concentraties van de werkzame stoffen en dringen diep door in de huid. De producten worden wereldwijd geadviseerd door dermatologen, huidtherapeuten en plastisch chirurgen als aanvulling op een cosmetische behandeling of voor thuisgebruik.

Advies over de producten van SkinCeuticals

Wil je graag de allerbeste producten gebruiken om jouw huid te beschermen en verbeteren? Onze behandelaren zullen je adviseren welke producten het beste aansluiten op de cosmetische behandeling die je hebt ondergaan. Heb je geen behandeling ondergaan maar wil je voor thuisgebruik graag weten welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid? Dan kun je gerust even bellen of bij ons binnenlopen. Onze consulenten zijn opgeleid om je te adviseren over de beste huidverzorging.

Producten bestellen

Ben je overtuigd van de werking van de SkinCeuticals producten en zou je bijvoorbeeld C E Ferulic, Silymarin C F, Phlorentin, Serum 10 of andere producten willen bestellen? Bespreek dit dan met je behandelaar bij het eerstvolgende bezoek. De meest populaire producten hebben we op voorraad en andere producten kunnen we voor je bestellen.

Heb je na het lezen van dit blog vragen over de producten van SkinCeuticals? Bel gerust of kom even langs in Rotterdam voor advies op maat.