testimonial ooglidcorrectie

ervaring ooglidcorrectie uitgevoerd door drs. hendriks

In september heb ik de stap gezet om een intakegesprek met Drs. Hendriks in te plannen voor een eventuele ooglidcorrectie. Mijn hangende oogleden gaven me vaak een vermoeide uitstraling en veroorzaakten vermoeide ogen. Om beter te zien, fronste ik vaak en make-up aanbrengen was lastig door uitlopende eyeliner. Als ik oogschaduw wilde dragen was dit bijna niet te zien door het overtollige vel.

Tijdens de intake werd ik uitgebreid geïnformeerd over de ingreep, het herstel, en het te verwachten resultaat. Drs. Hendriks liet me in de spiegel zien wat ik kon verwachten. Zowel de salon als het personeel maakten een professionele indruk. Drs. Hendriks benadrukte dat ik haar altijd kon bellen voor vragen of advies, waardoor ik besloot een afspraak te maken voor de ingreep.

De ontvangst en begeleiding op de dag van de ingreep waren rustig, alles werd duidelijk uitgelegd. De ingreep zelf was verrassend pijnloos. De eerste twee dagen na de ooglidcorrectie ervoer ik wat ongemak bij kijken en slapen, maar er was geen sprake van pijn. Na een week werden de hechtingen verwijderd, en zelfs met enige zwelling en roodheid was ik al tevreden met het resultaat. Na vier weken was dit grotendeels verdwenen.

Ik ben enorm blij met het resultaat. Ik frons niet meer en heb een heldere blik. Mijn oogschaduw gebruik ik weer 🙂 Ik kan het iedereen die twijfelt ten zeerste aanbevelen.

Wil je een afspraak inplannen bij een van onze cosmetisch artsen voor een persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze vestigingen in Rotterdam of Tilburg. Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar op tel. 085 488 1788.