Tips voor een perfecte huidverzorgingsroutine met SkinCeuticals

Er zijn erg veel producten voor huidverzorging op de markt. Een enorm aantal merken probeert onze aandacht te krijgen. Toch zijn er slechts enkele die er blijvend bovenuit steken. In de strijd om onze huid te beschermen tegen schade en veroudering heeft SkinCeuticals producten die al jaren aan de top staan.

De kracht van ferulinezuur

Het draait bij huidverzorgingsproducten om de ingrediënten. Studies hebben aangetoond dat de combinatie van ferulinezuur met vitamine C en vitamine E een aanzienlijke bescherming biedt tegen UV-stralen. Dit zorgt ervoor dat de huid minder last heeft van veroudering, uitdroging en zelfs de vorming van huidkanker. De combinatie van ferulinezuur met vitamine C en vitamine E  neutraliseert vrije radicalen en helpt bij het opbouwen van collageen en het aanvullen van lipiden om de huid stevig, glad en jeugdig te houden.

Onze tips voor een perfecte huidverzorGingsroutine

Begin de dag met C E Ferulic van SkinCeuticals

  1. Breng ’s ochtends na het reinigen en tonen 4 tot 5 druppels aan in de handpalm.
  2. Breng met de vingertoppen aan op gezicht, hals en decolleté, voordat je andere huidverzorgingsproducten aanbrengt.

Extra beschermen met Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50

  • De combinatie van SkinCeutical CE Ferulic en de zonnebrandcreme Advanced Brightening UV Defense Sunscreen SPF 50 is zeer krachtig. De UVA- en UVB-bescherming in combinatie met het unieke antioxidantenserum zorgen ervoor dat je huid optimaal is opgewassen tegen externe aggressoren zoals zon en vervuilde lucht.

Met deze producten geef je jouw huid een goede basis om langer mooi en gezond te blijven. Je kunt de routine naar eigen wens aanvullen met de volgende producten:

Glycolic Renewal Cleanser, dit is een sterk geconcentreerde, zachtschuimende gelreiniger die de huid effectief exfolieert.

Phloretin CF, dit beschermt de huid tegen schade aangericht door externe agressoren en pakt tegelijkertijd pigmentatie aan.

Discoloration Defense Serum, dit is een corrigerend serum dat zich richt op het verminderen

Waar kan je SkinCeuticals producten kopen?

Je kunt SkinCeuticals producten kopen in onze klinieken in Tilburg en Rotterdam. Onze consulente adviseert je graag en je kunt natuurlijk al jouw vragen stellen over deze producten.  Je kunt vooraf even bellen om af te spreken wanneer je de kliniek wilt bezoeken of gewoon binnenlopen als het jou uitkomt. Uiteraard kunnen we je ook adviseren over onze behandelingen op het gebied van huidverjonging en huidverbetering.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je meer weten over een perfecte huidverzorgingsroutine met SkinCeuticals? Bel dan tel. 085 488 1788 en kom langs op onze vestiging in Tilburg of Rotterdam.