Wat kun je doen tegen een boze blik?

Word je vaak gevraagd waarom je boos kijkt, ook al voel je je dat niet? Of heb je het gevoel dat mensen je vermijden vanwege je strenge blik? Je bent niet de enige die hiermee te maken heeft, want dit kan een gevolg zijn van veroudering, wat leidt tot veranderingen in je gezicht. Het wordt vaak veroorzaakt door rimpels of verlies van volume rond je ogen. We kunnen je geruststellen door te vertellen dat er effectieve behandelingen zijn om deze boze blik te verminderen.

Ooglidcorrectie

Bij iedereen zullen de oogleden na verloop van tijd enigszins gaan hangen als gevolg van veroudering, zij het in verschillende mate. Bij sommige mensen zorgen hangende oogleden voor een vermoeide, bedroefde of boze uitstraling.  Vaak word je ook ouder geschat dan je werkelijk bent. Met een bovenooglidcorrectie (blepharoplastiek) kan een cosmetisch arts de oogleden weer strakker maken, waardoor je de boze uitstraling kunt inruilen voor een jeugdige, frisse uitstraling. Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep waarvan je snel zult herstellen. Tijdens het consult zal de arts beoordelen of je een geschikte kandidaat bent voor deze ingreep en al je vragen beantwoorden.

Facelift

Diepe rimpels op het voorhoofd kunnen een boze blik geven. Met een facelift wordt de huid strakker getrokken en het verzakte weefsel wordt weer op zijn plaats gebracht. Een facelift is een cosmetische ingreep waarbij de vaardigheid van de arts essentieel is voor een mooi en natuurlijk resultaat. Een goed uitgevoerde facelift zal de boze blik verminderen en het resultaat blijft lang zichtbaar.

Injectables

Een combinatie van fillers en botox kan aanzienlijk helpen om een boze blik te verzachten. Een fillerbehandeling kan de contouren verbeteren, waardoor de harmonie in het gezicht wordt hersteld. Botox kan de spieren in het voorhoofd ontspannen, waardoor rimpels minder opvallen. Ook hangende mondhoeken of marionetlijnen kunnen je een boze of chagrijnige uitstraling geven. Met kleine hoeveelheden tijdelijke spierontspanners of fillers kun je de mondhoeken weer in de juiste positie brengen.

Wenkbrauwlift

Een wenkbrauwlift is nodig wanneer je wenkbrauwen door zwaartekracht en verlies van huidelasticiteit te laag zijn gaan hangen. Een wenkbrauwlift brengt je wenkbrauwen weer omhoog, waardoor de boze uitstraling vermindert. Deze ingreep geeft je een energieke, uitgeruste en frisse uitstraling terug.

wenkbrauwlift

DAS Plasma

Een DAS-plasmabehandeling is niet-invasief, wat betekent dat de herstelperiode kort is. Met deze behandeling kan een huidtherapeut kleine rimpels behandelen en de huid rondom de ogen strakker maken. Deze behandeling is vooral geschikt voor mensen bij wie de boze uitstraling wordt veroorzaakt door kleine fronsrimpels rondom de ogen.

Onze huidexperts helpen je graag

Welke van bovenstaande behandelingen het meest geschikt is voor jou, hangt af van je verwachtingen en de oorzaak van je boze blik. Onze huidexperts weten precies welke behandeling het meest effectief zal zijn voor jou. Maak dus eerst een afspraak voor een consult, waarbij we je graag adviseren. Voor deze genoemde behandelingen kun je terecht in Rotterdam en Tilburg.

Wil je een afspraak inplannen bij onze kliniek om jouw boze blik te verzachten? Neem dan contact op met een van onze vestigingen in Rotterdam of Tilburg. Telefonisch zijn we dagelijks bereikbaar op tel. 085 488 1788.