Injectables • Kaaklijn opvullen

De kaaklijn fillerbehandeling helpt zowel bij mannen als vrouwen om een duidelijk gedefinieerde kaaklijn te krijgen. De behandeling kan zowel de mannelijke als vrouwelijke uitstraling versterken.

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

De behandeling van de kaaklijn

Soms zijn mensen ontevreden met de kaaklijn waarmee ze geboren zijn, maar meestal zorgt de veroudering ervoor dat een behandeling met filler overwogen wordt. Een mooie strakke kaaklijn zorgt voor een jeugdige uitstraling. Door de fillers op de juiste plaatsen te injecteren creëren we een mooi geaccentueerde kaaklijn. Een bijkomend voordeel is dat de fillers ook meteen de rimpels in het gebied verzachten. Onze cosmetisch arts brengt de fillers zorgvuldig aan, zodat het gezicht in de juiste balans blijft. Zo krijg je een mooi en natuurlijk ogend resultaat.

Voordelen

Een goed uitgevoerde fillerbehandeling geeft het gezicht een jeugdige en minder vermoeide uitstraling. De voordelen van een behandeling met fillers van de kaaklijn bij onze kliniek zijn:

 • Uitgevoerd door een Cosmetisch Arts KNMG
 • Mooi en natuurlijk resultaat
 • Met oog voor de verhoudingen binnen het gehele gelaat
 • Persoonlijk en eerlijk advies tijdens het consult
 • Weinig kans op complicaties
 • Het resultaat is enkele maanden tot een jaar zichtbaar, je zit er dus niet blijvend aan vast
 • De herstelperiode na de behandeling is kort

Waarom kiezen voor een kaaklijn behandeling?

De behandeling van de kaaklijn met fillers is vooral populair bij mannen, die hun gezicht te smal vinden en een stoerdere uitstraling willen. De behandeling bij mannen richt zich daarom vooral op het creëren van hoeken en rechte lijnen. Vrouwen die kiezen voor deze behandeling storen zich meestal aan de hangende kaken. Zij willen hun jeugdigheid terug door de kaak te liften en met zachte, vrouwelijk vormen de kaak te definiëren.

Gerelateerde behandelingen

Het is mogelijk om meerdere fillerbehandelingen te combineren om tot het perfecte resultaat te komen. Tijdens het consult kun je jouw wensen bespreken met de arts en krijg je een advies op maat. Behandelingen die gecombineerd kunnen worden zijn onder andere:

De ingreep

1. Intake

Onze deskundige arts maakt vrijblijvend een gezichtsanalyse en bespreekt jouw wensen. De arts neemt de tijd om jou te leren kennen. Er wordt een behandelplan op maat opgesteld en er is alle gelegenheid om vragen te bespreken over het opvullen van de kaaklijn.

2. Behandeling

Tijdens de behandeling wordt er met een kleine naald of een canule een hoeveelheid van de filler onder de huid geïnjecteerd. De huid krijgt zodoende volume toegediend. De huid wordt gelift, rimpels verminderen of verdwijnen en contouren verbeteren. De arts brengt de filler heel nauwkeurig aan op de vooraf overeengekomen plaatsen.

Het kan soms nodig zijn om het volume verder op te bouwen voor het beste resultaat. Dit kan het beste gebeuren in drie tot vijf weken na de behandeling.
Fillers worden door het eigen lichaam weer afgebroken, afhankelijk van het product en plaats van injectie blijven fillers ongeveer 5-14 maanden mooi zitten waarna de behandeling veilig herhaald kan worden.

3. Aftercare

Wat kun je verwachten na een behandeling zoals het opvullen van de kaaklijn?
Direct na een behandeling met fillers ontstaat er vaak zwelling en roodheid. Dit verdwijnt meestal binnen 24 uur, maar soms kan de zwelling een aantal dagen aanhouden, met name bij behandeling van de lippen. Bij sommige mensen ontstaat er een blauwe plek, deze verdwijnt meestal binnen 2 tot 7 dagen.

Nazorginstructies

 • Op de dag van de behandeling
  Geen crème make-up op behandeld gebied aanbrengen
 • Gedurende 48 uur
  Niet sporten
 • Gedurende 1 week
  Hitte vermijden: geen sauna/zonnebank/zonnen
 • Gedurende 2 weken
  Geen andere cosmetische behandelingen
  Geen tandartsbehandelingen
 • Gedurende 4 weken
  Geen vaccinaties

Bereikbaarheid na de behandeling
Indien zich na de behandeling onverhoopt bijwerkingen of complicaties voordoen waar je vragen over hebt, verzoeken wij je contact met ons opnemen.
Je dient direct contact op te nemen indien je symptomen krijgt zoals: dubbelzien, ademhalings-, slik-, en /of spraakproblemen, longontsteking, afhangend ooglid, algemene zwakte.

Signé Clinics
085-488 17 88

4. Risico

Een fillerbehandeling is erg veilig. Al bestaat er altijd een kleine kans op bijwerkingen of complicaties.

Mogelijke risico's zijn:

 • Regelmatig: roodheid, zwelling en kleine blauwe plekken
 • Zelden: grote bloeduitstortingen
 • Zelden: bultjes/granuloomvorming

De specialist

Een team van cosmetisch specialisten en artsen beoordeelt wat de beste behandeling is voor jouw vraag. Samen stellen zij een deskundig behandelplan op met als hoofddoel: het leveren van een optimaal en natuurlijk elegant resultaat dat naadloos overloopt in jouw signatuur. We helpen je graag verder in onze kliniek met behandelingen zoals fillers, cosmetische dermatologie of huidtherapie.

De artsen van Signé Clinics werken vanuit de overtuiging en filosofie dat de eigen schoonheid de signatuur vormt.  Dit signatuur regeert en dient ten alle tijden intact te blijven en te worden bekrachtigd. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen.

Subtiel, natuurlijk en elegant.

vimeo-video-thumbnail

Liquid facelift

De prijzen voor onderstaande behandelingen zijn inclusief btw.

KAALIJN FILLERS

Consult
Gratis

Bij een van onze cosmetische artsen

Gratis
1 ml
vanaf € 400,-
vanaf € 400,-
Fillers

Signé Clinics werkt met de hoogwaardige filler merken:

Juvéderm®: Volift, Voluma en Volbella
Belotero®: Lips Shape, Lips Contour, Intense, Volume, Balance en Revive

Klik hier voor de volledige prijslijst.

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.