PLAN DIRECT EEN VRIJBLIJVENDE INTAKE

Onze specialisten helpen je graag verder.

Loyaltycard

Maak kans op exclusieve beloningen

Bij Signé Clinics koesteren we onze fantastische patiënten. Jullie, onze loyale en terugkerende bezoekers, zijn de kern van wat we doen en daar zijn we ontzettend dankbaar voor. Als blijk van waardering introduceren we onze nieuwe loyaliteitskaart! Elke keer wanneer je kiest voor een van onze hoogwaardige behandelingen, verdien je stempels op je loyaliteitskaart. Het is onze manier om te zeggen: "Dankjewel voor het kiezen van Signé Clinics." Met elke stempel kom je dichter bij exclusieve beloningen die zijn ontworpen om je ervaring bij ons nog specialer te maken.

Hoe het werkt

De loyaliteitskaarten zijn verkrijgbaar bij onze kliniek in Rotterdam en Tilburg. De kaarten zijn klein en passen perfect in je portemonnee, zodat je ze altijd bij je hebt. Na iedere behandeling die je  bij Signé Clinics ondergaat, krijg je een stempel op je loyaltycard. Hoeveel stempels je krijgt hangt af van de prijsklasse waarin je behandeld bent.

€0,- t/m €500,- = 1 stempel

€500,- t/m €1000,- = 2 stempels

€1000,- en meer = 4 stempels

 

Of je nu langskomt voor een verjongende gezichtsbehandeling, een botox touch-up of je een kleine chirurgische ingreep ondergaat, je verdient stempels bij elke stap van je schoonheidsreis. Zodra jij 5, 10 of zelfs 20 stempels hebt verzameld, liggen er beloningen op je te wachten!

 

*Lees de voorwaarden onderaan deze pagina.

De beloningen

Na 5 stempels: Keuze uit dopper of gratis huidscan bij huidtherapeut

Na 10 stempels: €50,- korting op volgende behandeling

Na 20 stempels: Keuze uit 1 zone botox of product van SkinCeuticals naar keuze

Wil je graag geholpen worden in onze cosmetische kliniek in Rotterdam of Tilburg?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.

Professioneel, servicegericht

Absoluut professioneel en servicegericht, met een fijne after care. Altijd bereikbaar en helpend en informerend. Ontnemen al je zorgen en het resultaat is natuurlijk en mooi.

Mara, Rotterdam

Persoonlijke aandacht en top resultaat!

Mijn allereerste injectable behandeling gehad bij cosmetisch arts Nastja Hendriks. Ik was een beetje zenuwachtig voor de afspraak, maar Nastja nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Van de behandeling zelf voel je vrij weinig. Ik heb mijn frons-, voorhoofdrimpels en kraaienpootjes laten behandelen. Super blij met het eindresultaat en ik ontvang veel complimentjes! Zit gelijk lekkerder in mijn vel, had het veel eerder moeten doen!

Femke, Rotterdam

Vakkundige hulp door een professional met kennis van zaken

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat ze beginnen met de behandeling. Bij alles staat de klant centraal en ze leveren maatwerk.

Jadena, Rotterdam

Ontzettend professioneel en vriendelijk

Ik ben enorm goed geholpen, goed voorgelicht en prettig bejegend door drs. Hendriks. Ze geeft me alle vertrouwen en ik ervaar haar als zeer deskundig!

Marieke, ’s Hertogenbosch

Prettige ervaring, goed resultaat

Ik ben voor mijn fronsrimpel bij Signé geweest en erg tevreden over het resultaat. Vnl de duidelijke adviezen voor de eerste dagen/week ná de behandeling werden goed over gedragen, heb me er ook echt aan gehouden. Goed resultaat zichtbaar door de voor- en na foto’s. Stappenplan gemaakt. Ook belangrijk, er werd niet aangedrongen op meerdere behandelingen/op meerdere plaatsen. Maar als je advies vraagt wordt het wel goed gegeven. De sfeer in de Clinic is ook erg ruim en fris.

Petra, Mijnsheerenland

Zeer kundig geholpen met een prachtig resultaat!

Heb prachtig resultaat na botoxbehandeling en nu bezig met traject voor huidverbetering. Fijn om de beelden van Observ te zien en een passend advies te krijgen voor mijn huid. Ik ben zo benieuwd hoe mijn huid zal verbeteren!

Kristel, Spijkenisse

Top service

Eerste keer fillers en eerste keer bij Signé, erg goed bevallen! Goede ervaring met de arts, vriendelijk en levert kwalitatief goed werk.

Chantal, Capelle aan den Ijssel

Heel fijn!

Ik kreeg goed advies. Ik kwam voor diepliggende ogen. In de behandeling werd ook het geheel meegenomen in mijn geval de symmetrie in het gezicht. Uiteindelijk met een goed en natuurlijk resultaat naar huis gegaan.

S, Rotterdam

Geweldige ervaring!

Ik heb behandeling bij Drs. Hendriks gehad. Ze luistert naar m’n wensen en geeft haar advies wat aansluit op de behandeling. Ik ben heel goed geholpen en zie ook het resultaat wat ik had verwacht.

Cindy, Amsterdam

Heel prettige ervaring

Voor mijn eerste keer injectables veel uitleg gekregen – er werd alle tijd voor me genomen en ook nog na 2 weken een controle. Daarnaast advies gekregen over andere huidbehandelingen.

TK, Rotterdam

voorwaarden loyalitycard

  • Deze actie is alleen geldig voor behandelingen bij Signé Clinics en kan niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen of kortingen.
  • De actie is geldig zolang dit op de website is vermeld;
  • Je kan de kaart 1 keer per persoon gebruiken
  • Aan de genoemde planning, prijzen en data kunnen geen rechten worden ontleend;
  • Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts van Signé Clinics;
  • Beschikbaar vanaf 1 maart 2024
  • Vragen en/of opmerkingen? Neem contact op via 085 - 4881788 of [email protected].
9def0a42-7e77-f5f2-545a-1b2987baff34

Wil je graag geholpen worden?

Onze specialisten helpen je graag verder. Vraag een vrijblijvend consult aan.